Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem történt meglepetés, rendkívül könnyedén győzött a Sepsi-SIC

Sebestyén Ervin 2023. november 18., 21:21

Szombaton este a Sepsi Arénában lépett pályára a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság negyedik fordulójában. Ellenfelük a Brassói Olimpia volt, nagyszünetben már huszonhat pontos előnye volt a hazaiaknak és végül magabiztosan nyertek.

Nem történt meglepetés, rendkívül könnyedén győzött a Sepsi-SIC
Érvényesítette a papírformát a Sepsi-SIC. Korábbi felvétel Fotó: Haáz Vince

Ahogyan arra előzetesen számítani lehetett, a vendég együttes megszorongatni sem tudta a sepsiszentgyörgyi csapatot, amely így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a pontvadászatot. Az első negyedben már jelentős előnyt dolgoztak ki a hazaiak (32–12), majd a nagyszünethez érve még nagyobb volt a különbség a felek között (51–25).

A folytatásban sem változott a játék képe, Zoran Mikes vezetőedző gárdájának akarata érvényesült, és a harmadik negyedet is behúzták 33–12-re. Az utolsó tíz perc hozta a legszorosabb eredményt (20–17), azonban ekkorra már régen eldőlt minden lényegi kérdés. A végén 104–54-re győzött a hazai gárda és készülhetnek a Fenerbahce elleni Euroliga megmérettetésre, amit jövő héten kedden játszanak majd.

Női kosárlabda, élvonalbeli-bajnokság, 4. forduló:

Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC–Brassói Olimpia 104–54 (32–12, 19–13, 33–12, 20–17).
A hazaiak pontszerzői: Hristova 24, Gereben 23, Nyström 21, Jankovic 12, Akathiotou 8, Green 8, Cătinean 5, Belegante 3, Lipovan, Mikes, Veress, Toma.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.