Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Napok óta nyomozza a Sepsi-SIC vezetősége, hogy mi lehet a gond a csapattal

Sebestyén Ervin 2024. február 24., 19:37

Szurkolói ankétot tartott pénteken este a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, amelyen Pásztori István, a kosárlabda szakosztály vezetője képviselte az együttest és sok mindenről elbeszélgetett a jelenlévőkkel.

Napok óta nyomozza a Sepsi-SIC vezetősége, hogy mi lehet a gond a csapattal
Galérianézet
Megviselte a csapatot a legutóbb elbukott találkozó Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

Az esemény elején szó esett a Konstancai CSM és az Aradi FCC Baschet elleni vesztes összecsapásokról. A hanyatló forma kapcsán Pásztori István elmondta, hogy ők sem teljesen értik minek tudható be a gyenge teljesítmény, és senki sem elégedett a látottakkal.

„Rendkívül csalódottak voltunk mindkét mérkőzést követően. A lányokat nagyon megviselte a legutóbb elbukott találkozó, bármivel próbálkoztunk egyszerűen nem vált be. Az aradiak elleni meccsen nagy szerepet játszott a morál, az első negyed után mindenkin látszott, hogy bár becsületesen próbálkoznak, nem sikerül semmi.

Három napja próbálunk rájönni, nyomozzuk mi lehet a gond, viszont ez nem ilyen egyszerű. A lányok hatalmas motivációval edzenek, ott van bennük a tűz, mindenkit biztosíthatok, hogy a következő meccseken mindent beleadnak”

– mutatott rá Pásztori István.

Pásztori István mindenkit biztosított afelől, hogy a következő meccseken a játékosok mindent beleadnak Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

A csapat menedzsere ezt követően hozzátette, hogy habár a tengerpartiak elleni összecsapáson nem feltétlenül volt megfelelő a lányok hozzáállása, az sem könnyítette meg a dolgukat, hogy az utolsó pillanatban vált hivatalossá, hogy játszaniuk kell.

„Nem tudtuk biztosra, hogy pályára kell-e lépnünk, mi pedig azon a héten sokkal kevesebb labdás edzést végeztünk, inkább az erőnlétre feküdtünk rá, nagyon sokat szaladtak a lányok, a fáradtság jelei pedig jelen is voltak.

Nem keressük a kifogásokat, nem tudtuk megverni őket, talán a hozzáállás sem volt tökéletes”

– fejtette ki véleményét Pásztori az ankéton.

A jelenlévők is feltehették kérdéseiket, átbeszéltek mindent és a szurkolók is megerősítették a vezetőséget afelől, hogy mindvégig a csapat mellett lesznek.

A lányok hatalmas motivációval készülnek Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.