Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Császár Hunorral is hosszabbított a Gyergyói HK

Gergely Imre 2024. június 14., 19:10

Újabb fontos játékosával állapodott meg a szerződéshosszabbításról a Gyergyói Hoki Klub. A csíkszeredai születésű fiatal csatár negyedik szezonját kezdheti el ősztől piros-fehérben.

Császár Hunorral is hosszabbított a Gyergyói HK
Hamarosan negyedik idényét kezdheti el a GYHK-val Fotó: Szász Adorján, GYHK

Császár Hunor 21 évesen került Gyergyószentmiklósra, már az első szezonjában stabil tagja volt a játékoskeretnek, és azóta is folyamatosan fejlődve termeli a pontokat.

A Fehérvári Titánoktól szerződtetett támadó a 2021–2022-es idényben 32 pontot szerzett az Erste Ligában, a következőben 23-mal járult hozzá az aranyérem megszerzéséhez, míg a múlt szezonban 39 pont volt a termése. A romániai bajnokságban pedig 43, 19 és 25 pont áll a neve mellett ebben a három évben.

Amint a GYHK Facebook-oldalán megjelent közleményben fogalmaznak, idén sem várható jelentős átalakulás a Gyergyói Hoki Klub játékoskeretét illetően.

Ez alapjában véve azt jelenti, hogy a meghatározó játékosok jelentős részének továbbra is érvényes szerződése van a következő szezonra vonatkozóan is. Azokkal pedig, akiknek lejárt a kontraktusuk, sorra íródnak alá a hosszabbítások.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.