Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Fej-fej mellett a bajnoki címért a Dévai Autobergamo és a Galaci United

Sebestyén Ervin 2022. május 04., 20:43 utolsó módosítás: 2022. május 04., 20:54

Szerdán délután lejátszották a teremlabdarúgó 1. Liga döntőjének második mérkőzését, amelyen háromgólos hátrányból állt fel a vendég Galaci United, végül pedig hosszabbításban verte a Dévai Autobergamót.

Fej-fej mellett a bajnoki címért a Dévai Autobergamo és a Galaci United
Az első dévai mérkőzést a házigazdák, a másodikat a galaciak nyerték Fotó: Facebook/Sportul Ilustrat

Az egy nappal korábbi első összecsapáson a pályaelőnyben lévő, házigazda Autobergamo 4–2-re győzött, így előnyből várta a folytatást.

A második dévai találkozón a kezdést követő első harminc másodpercben előnybe kerültek a hazaiak, tíz perc után pedig már 3–0-ra vezettek. A vendégek azonban az első játékrész végén kétszer is eredményesek voltak, így a szünetben mindössze egy találat volt a hátrányuk.

A második félidő elején gyors gólváltások után a United kétszer is egyenlített, így 4–4-re álltak a felek. Ezt követően mindkét csapatnak megvoltak a maga meccslabdái, azonban nem éltek a lehetőségeikkel, ezért következhetett a hosszabbítás.

Az első öt percben nem született gól, a másodikban viszont kétszer is betaláltak a galaciak. Bár nem sokkal a vége előtt szépített az Autobergamo, újabb találat nem született, így 6–5-re győztek a vendégek.

Az egyik fél három győzelméig tartó fináléban 1–1-re áll a két együttes, a következő két összecsapást Galacon rendezik, legközelebb május 9-én, hétfőn 20 órától játszanak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.