Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Téli ifjúsági olimpia: szombaton csak a magyaroknak szurkolhattunk

Dobos László 2024. január 27., 13:07

Mindössze egyetlen magyar érdekeltségű esemény jutott szombatra a dél-koreai Kangvonban zajló 4. Ifjúsági Téli Olimpián: a magyar curling vegyes páros mérkőzése.

Téli ifjúsági olimpia: szombaton csak a magyaroknak szurkolhattunk
Nagy Lola és Kárász Raul Fotó: MOB-Média/Szalmás Péter

Egy győzelem, egy vereség a magyar curling vegyes páros eddigi mérlege a téli ifjúsági olimpián, miután a Nagy Lola, Kárász Raul kettős a nigériaiak pénteki legyőzése után szombaton 7–2-re kikapott a csehektől.

A curling vegyes váltókat négy hatos csoportba sorsolták, a magyarok az A jelűben kaptak helyet, és mindenki mindenkivel összecsap a csoportkör során.

Romániai sportoló nem volt érdekelt a téli ifjúsági olimpia 7. napján. A székelyföldiek közül – korábban – a hódeszkás Bakó Csanád a 26. helyen végzett snowboard-krosszban, az éremesélyes Mandel Kata pedig a verseny előtti edzésen csuklótörést szenvedett, gipszkötést kapott, és bár el szeretett volna indulni, az orvosok nem adtak neki rajtengedélyt.

Biatlonban a Csíkszeredai ISK három tehetsége állhatott rajthoz Kangvonban: Udvari Hunor a 78. és a 86. helyen végzett, Kelemen Szidónia a 85. és 74. lett, Silló Krisztina pedig a 72. és a 31. pozícióban zártt az egyéni próbákon. Silló a két váltónak is tagja volt, az egyéni váltóval a 16., a vegyes váltóval pedig a 19. helyet szerezte meg.

A sífutó Páll Boglárka hétfőn és kedden áll majd rajthoz.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.