Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Még nem menesztették ugyan, de gőzerővel keresik Bölöni utódját

Sebestyén Ervin 2024. június 07., 21:48

Mindössze egy szezont követően a Metz búcsúzott a francia labdarúgó élvonaltól és a másodosztályban folytatja. A hírek szerint a kiesés után döntött a vezetőség és menesztik Bölöni László vezetőedzőt, aki így más országban vállalhat munkát a következő idénytől.

Még nem menesztették ugyan, de gőzerővel keresik Bölöni utódját
Egyelőre bizonytalan Bölöni László jövője a francia gárdánál Fotó: Facebook/FC Metz

Hiába játszott sokszor jól az újonc együttes, osztályozós helyen végzett a 38 fordulót követően, amely során a St. Etienne ellen kellett megküzdjön. Bölöni Lászlóék végül a 2x15 perces hosszabbításban estek ki, miután a legvégén eredményes volt az ellenlábas.

Rögtön az összecsapás után megkérdezték egy interjúban, hogy miképpen látja a jövőt, bízik-e még benne a vezetőség? A marosvásárhelyi vezetőedző kitért a válasz alól, mindössze annyit mondott, hogy most igyekszik a szabadságára koncentrálni és élvezni azt.

Több francia lap is megerősítette, hogy Bölöni László előrehaladott tárgyalásokat folytat a belga Standard Liege együttesével,

amely az előző idényben a tizedik helyen végzett az alapszakaszban a Jupiler League-ben.

A rutinos edző korábban 81 mérkőzésen irányította már a gárdát, így számára nem lenne ismeretlen a környezet. Rendkívül sikeres időszak volt ez számára, első szezonjában megnyerte a bajnokságot, és két belga Szuperkupát is nyert. Távozása oka az volt, hogy nézeteltérései voltak a vezetőséggel, most viszont nagyon közel áll ahhoz, hogy visszatérjen.

Diószegi László, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK tulajdonosa szintén többször nyilatkozta már, hogy nagyon szívesen látná a klub kötelékében, ugyanis tapasztalatával és szakmai tudásával nagyon sokat segíthetne a háromszéki gárdának.

Ennek ellenére hivatalos bejelentés még arról sem született, hogy a Metz vezetősége menesztené a marosvásárhelyi szakembert, egyelőre még egy évig érvényes szerződése van a franciákkal.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.