Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

U15-ös lányfoci: az FK Csíkszereda idegenben harcolhatja ki a négyesdöntőbe jutást

Székely Sport 2023. május 21., 14:10

Gólzáporos mérkőzésén, tízgólos csíki sikerrel zárult a hétvégi FK Csíkszereda–Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK mérkőzés a női labdarúgó U15-ös Elit Ligában. A csoportelső csíkiak az utolsó fordulóban, Botoșani-ban őrizhetik meg első helyüket a kvartettben.

U15-ös lányfoci: az FK Csíkszereda idegenben harcolhatja ki a négyesdöntőbe jutást
Galérianézet
Fotó: Farkas Endre/ FK Csíkszereda

Szinte végig a házigazda FK Csíkszereda lányai támadtak az Erőss Zsolt Aréna melletti műgyepes pályán megrendeztet női U15-ös labdarúgó mérkőzésen, a vendégek csak ellentámadásokkal próbálkoztak. A 2x35 perces mérkőzésen a szünetben 7–0 volt a csíkiak javára. Az utolsó húsz percben, 9–0 után sikeresebbek voltak a háromszékiek ellentámadásai, amikor a házigazdák három góljára a Sepsi OSK két találattal válaszolt.

Fotó: Farkas Endre/ FK Csíkszereda

A csoportelső FK Csíkszeredának három pont az előnye a második helyezett FC Botoșani együttesével szemben, amellyel az utolsó fordulóban rangadót játszanak idegenben, amelyen a csíkiaknak még egy pontra van szükségük a továbbjutásra, de még az esetleges szoros vereség is belefér, ugyanis a két csapat eddigi három mérkőzésén egy 3–0-s FK-siker született, két találkozó pedig döntetlennel (1–1 és 2–2) zárult.

Fotó: Farkas Endre/ FK Csíkszereda

Női labdarúgó U15-ös korosztályú Elit Liga, 1. csoport, 11. forduló:

FK Csíkszereda–Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 12–2 (7–0).

Gólszerzők: Eros Teodora (3. és 26.), Cseke Melánia (9., 42. és 53.), Lőrincz Kitti (22.), Fülöp Boglárka (23., 31. és 33.), Dorina Tănase (38., 59. és 66.), illetve Nombot Annabelle (58. és 64.).
FK Csíkszereda: Bănceanu Emese – Alexia Georgiana Zanoagă, Trinfuj Boglárka (Daradics Boglárka, 35.), Denisa Ana Maria Pintea Scurtu, Andreea Cristina Sandu, Hunyadi Brigitta, Fülöp Boglárka (Nagy Boglárka, 35.), Dorina Tănase, Lőrincz Kitti, Eros Teodora (Benedek Kincső, 67.), Cseke Melánia. Stáb: Portik Helga (vezetőedző), Szőcs Renáta (másodedző).
Sepsi OSK: Dani Alexa – Bálint Maya Gabriella, Kovács Boglárka, Tóth Barbara Krisztina, Szakács Vanda Henrietta, Makó Orsolya, Carina Ștefania Suciu, Nombot Annabelle Natsi, Nagy Hajna Zolna, Miruna Raluca Boghici, Kovács Andrea. Vezetőedző: Bedőházi Géza.

A csoport másik mérkőzésén:

Estera Țifești–FC Botoșani 1–5.

A következő forduló (május 26.) programja:

FC Botoșani–FK Csíkszereda,
Sepsi OSK–Estera Țifești.

Az 1. csoport állása:

1. FK Csíkszereda 26 pont (59–8)
2. FC Botoşani 23 pont (29–14)
3. Sepsi OSK 9 pont (21–49)
4. Estera Țifești 6 pont (4–42).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.