Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Tudatosan építkeznek a Marosvásárhelyi Ladiesnél

Horváth Bálint Ottó 2022. augusztus 24., 13:26 utolsó módosítás: 2022. augusztus 24., 13:50

Az előző szezonban sikerült kiharcolni a bennmaradást Marosvásárhelyi Ladies együttesének, a következő idénynek viszont már átalakított kerettel kezdik meg. Mihály Sándor vezetőedző elmondása szerint létszámban és minőségben is sikerült erősíteniük.

Tudatosan építkeznek a Marosvásárhelyi Ladiesnél
Az előző idényben sikerült kiharcolni a bennmaradást, idén már átalakított kerettel vágnak neki a szezonnak Fotó: Haáz Vince

Hat új játékosuk van, hárman Moldovából érkeztek, közülük ketten válogatott szintű labdarúgók, további hárman pedig a klub saját nevelésű játékosai. „Bízunk benne, hogy egy jobb bajnokság és nagyobb lehetőségek elé nézünk. Az előző szezonban az volt a legfontosabb, hogy a kiesést elkerüljük, ez sikerült is. Az új pontvadászatban szeretnénk jobban szerepelni, majd lépésről lépésre felépíteni egy olyan csapatot, amely pár éven belül akár bajnoki esélyes is lehet” – mutatott rá Mihály Sándor.

A szakvezető szerint nehezebb bajnokság lesz, mint a tavalyi, hiszen a két feljutó nagyon erős kerettel rendelkezik, ezért nem lehet tudni, hogy a végén mely csapatok lesznek a kiesők. A Ladies számára nagyon nehéz a bajnoki rajt, hiszen a címvédő Kolozsvári U Olimpia ellen idegenben kezdenek, utána pedig az első helyekre törekvő Temesvári Polival játszanak hazai pályán.

Nekünk úgymond ezután kezdődik a bajnokság. A felkészüléssel le vagyunk maradva, mivel későre sikerült összeállítani a keretet, de bízunk benne, hogy a második-harmadik fordulóra teljesen fel leszünk készülve, és azután sokkal több pontot tudunk szerezni, mint az előző idényben”

– zárta a marosvásárhelyi csapat edzője.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.