Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Távozott az FK Csíkszereda farkaslaki támadója, a feljutásért küzdhet

Horváth Bálint Ottó 2024. január 18., 14:26

Újra megvált farkaslaki születésű csatárától a csíkszeredai labdarúgócsapat, Magyari Szilárd a 3. Ligában a Medgyesi SK-nál folytatja, amely versenyben van a másodosztályba való feljutásért.

Távozott az FK Csíkszereda farkaslaki támadója, a feljutásért küzdhet
Magyari Szilárd csak egyszer volt kezdő az FK-nál az őszi szezonban Fotó: Pinti Attila

Magyari Szilárd először a 2019–2020-as szezonban szerepelt az FK Csíkszeredánál, majd a Soroksárhoz igazolt. Tavaly nyáron tért vissza a piros-feketékhez, miután legutóbb szintén a magyar második vonalban érdekelt Dorogi FC-nél játszott.

Alig fél év elteltével viszont újra távozik a székelyföldi együttestől, amelynek színeiben kevés játéklehetőséget kapott.

A 2. Liga őszi szezonjában nyolc mérkőzésen 261 percet töltött a pályán, mindössze egyszer volt kezdő és egy gólt szerzett.

A 25 éves játékos belföldön az alsóbb osztályban folytatja, a 3. Liga 9-es csoportjában a második helyen álló Medgyesi SK szerdán jelentette be a leigazolását.

Magyari Szilárd már nyilatkozott is a hivatalos bemutatása után, mint mondta, azért választotta a Medgyest, mert a klubnak nagyon jól kidolgozott terve van, és sikereket akarnak elérni.

„Ez nagyon fontos szempont számomra, mert ambiciózus ember vagyok, és tudom, hogy a futballnak itt hagyományai vannak. A cél egyszerű, lépésről lépésre megnyerni a meccseket, majd valami szépet elérni a szurkolók és a város számára. Gyertek és szurkoljatok nekünk, minél többen, hogy együtt érjük el a céljainkat” – fogalmazott a székelyföldi csatár.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.