Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hadnagy Attila: „teljes mértékben megbízunk Mateiben”

Horváth Bálint Ottó 2024. március 18., 18:55

Pozitív doppingmintát produkált a Sepsi OSK egyik legjobb játékosa, Cosmin Matei. A sepsiszentgyörgyi klubnál bíznak a középpályás ártatlanságában, és csak a B-teszt eredményének függvényében döntenek a sorsáról.

Hadnagy Attila: „teljes mértékben megbízunk Mateiben”
Cosmin Matei az Universitatea Craiova elleni hazai mérkőzés után adott pozitív doppingmintát Fotó: Pinti Attila

„Matei hívott fel telefonon, hogy kapott egy hivatalos dokumentumot, miszerint a doppingtesztje pozitív lett. Találtak valamit a szervezetében, elképzelhető, hogy például megfázáskor valamilyen szirupot, vagy hasonlót megivott, és abban volt benne a szer, ami lehet, nem is volt feltüntetve a csomagoláson. Várjuk, hogy mi lesz a B-teszt eredménye, úgy tudom, ezt ő kell kérje, hogy nézzék meg. Egyelőre semmi nem biztos, meglátjuk, hogy utána mi történik” – ismertette a helyzetet a Székely Sport érdeklődésére Hadnagy Attila, a Sepsi OSK klubigazgatója.

Mint kiemelte, több mint valószínű, hogy nem súlyos esetről van szó, hiszen a február eleji pozitív minta után Matei még játszhatott, sőt jelenleg is van játékjoga, nincs eltiltva, és a bajnokság folytatásában is pályára léphetne, ha nem lenne sérült.

Hadnagy Attila hangsúlyozta, biztos benne, hogy Matei, ha tudta volna, egyáltalán nem használja az illető terméket, amely a tiltott szert tartalmazta.

Beszélgettem vele, én teljes mértékben hiszek neki, az ő ártatlanságában, és biztos, hogy nem szedett be olyasmit, amit nem szabad”

– jegyezte meg.

0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.