Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Első forduló, két Sepsi OSK-játékos az álomcsapatban

Székely Sport 2022. július 19., 19:04

Nem maradt elismerés nélkül a Sepsi OSK bravúros feltámadása az Universitatea Craiova otthonában a labdarúgó Szuperliga rajtján, a háromszékiektől ketten is bekerültek a nyitóforduló álomcsaptába.

Első forduló, két Sepsi OSK-játékos az álomcsapatban
A Sepsi OSK mindkét találatához a bolgár légiós osztotta ki a gólpasszt Fotó: Pinti Attila

A Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) nyilvánosságra hozta az első forduló álomtizenegyét, melybe ketten is helyet kaptak az Universitatea Craiova otthonában kétgólos hátrányból talpraállt Sepsi OSK keretéből.

Nem maradhatott ki a legjobbak közül a tapasztalt Radoslav Dimitrov: a 33 éves bolgár szárnyvédő osztotta ki a két gólpasszt. Ez volt a 180. mérkőzése a román élvonalban, egyben a 102. bajnokija a Sepsi OSK mezében.

A támadószekcióban pedig a Sepsihez tavaly nyáron érkezett moldáv válogatott Vitalie Damașcan kapott helyet. A 23 éves támadó négy perccel becserélését követően nagyszerű találattal szépített – ezzel visszahozta a Sepsit a meccsebe. Amúgy a harmadik gólját szerezte a piros-fehéreknél.

A Craiovától a duplázó brazilt, Gustavo Vagenint választották be az álomcsapatba.

A Szuperliga első fordulójának álomcsapata: Cristian Bălgrădean (Kolozsvári CFR) – Radoslav Dimitrov (Sepsi OSK), Yuri Matias (CFR), Igor Armaș (FC Voluntari), Iasmin Latovlevici (FC Argeş) – Gustavo Vagenin (U Craiova), Andrei Artean (Farul), Baba Alhassan (FC Hermannstadt) – Sebastian Mailat (FC Botoşani), Vitalie Damașcan (Sepsi OSK), Dorian Bertrand (FC Argeş). Edző: Erik Lincar (Kolozsvári U).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.