Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Cristiano Bergodi: „mi fociztunk, de ők vitték el a pontokat”

Zátyi Tibor 2022. augusztus 28., 00:26 utolsó módosítás: 2022. augusztus 28., 00:27

A Sepsi OSK olasz vezetőedzője nem haragudott tanítványaira, hogy a fiúk elszenvedték első vereségüket a labdarúgó Szuperligában, Cristiano Bergodi elégedett volt a Rapid ellen mutatott játékkal.

Cristiano Bergodi: „mi fociztunk, de ők vitték el a pontokat”
A vereség ellenére elégedett volt játékosaival Fotó: Pinti Attila

„Nem róhatok fel semmit a fiúknak, hiszen jó meccset csináltunk, kicsit frusztrál a vereség, mivel jól játszottunk. Főleg az első félidőben irányítottuk a játékot, a szünetet követően is főleg az ő térfelükön fociztunk, ők ellentámadásra rendezkedtek be” – mondta a meccs utáni értékelőjében Bergodi.

A Sepsi OSK vezetőedzője szerint csapatának nem okoz gondot, ha építkeznie kell, ahogy a Rapid is átadta az irányítást és a tizenhatosa köré betömörülve védekezett. „Nem gond, ha folyamatosan építkeznünk kell, ha mi irányítsuk a meccset. Ma is csak mi fociztunk, de két gólt kaptunk, Ioniță találata nagyon szép volt. Nem haragszom Niczulyra, mi nem hibáztatunk egyéneket, mert bármikor megtörténhet. Elégedett vagyok, jól játszottunk, mint mindig, legközelebb több szerencsénk lesz” – tette hozzá.

Az olasz szakember elmondta, hogy a szünetben azért cserélte le Marius Ștefănescut, mert a sérüléséből nemrég visszatért játékos már nem bírta volna végig a második félidőt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.