Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Storck elégedett volt a védekezéssel, társa kevesellte a hosszabbítás perceit

Józsa Csongor 2024. február 29., 19:47

Öt bajnoki meccset követően nyert újból, a 2024-es évben másodszor a Sepsi OSK. A háromszékiek edzője hasonló folytatásban reménykedik.

Storck elégedett volt a védekezéssel, társa kevesellte a hosszabbítás perceit
Mosolygós volt a Sepsi OSK edzője Fotó: Pinti Attila

„Az első félidőben nagyon jól játszottunk, irányítottuk a meccset. Aztán kicsit visszavettük, de az ellenfél is jobban focizott.

Nagyon jól védekeztünk, kapusunk kivédte a büntetőt.

Meccsről-meccsre kell haladnunk, előbb meg kell nyernünk a Voluntari elleni hazai mérkőzést. Nem mi vagyunk az egyetlen csapat, amely a felsőházért küzd. Újabb győzelmeket kell szereznünk.

Holnap egyéni edzéseket tartunk a játékosokkal. Koncentrálnunk kell a hazai találkozóra, amit képesek vagyunk megnyerni, ha úgy játszunk, mint a többi hazai párharcon” – nyilatkozta Bernd Storck, a Sepsi OSK edzője az FC Botoșani elleni 2–1-re megnyert bajnoki mérkőzés lefújását követően.

A hazaiak szakembere szerint két, egymástól eltérő félidőt játszottak: „Az elsőben nem volt ritmusunk, nem volt jó a hozzáállásunk. Minden párharcot elvesztettünk, nem voltunk agresszívek.

Az egyik segédem az óráján lemérte, hogy pontosan nyolc percet állt a játék, amikor vizsgálták a leshelyzetet a gólunknál. Plusz, a második félidőben voltak cserék mindkét csapat részéről, plusz egy sárga lap a hosszabbításban.

Legalább 15 perc hosszabbításnak kellett volna lennie, hogy finoman fogalmazzak” – fejtette ki Bogdan Andone, az FC Botoșani edzője.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.