Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kialakultak az elődöntős párharcok a Hargita megyei focikupában

Dobos László 2024. április 26., 17:32 utolsó módosítás: 2024. április 26., 17:38

Elkészült a jövő évi, a 2025-ös labdarúgó Román Kupa Hargita megyei szakasza elődöntőjének programja. Az egyik ágon a két negyedik ligás székelyudvarhelyi együttes találkozik, a másikon pedig Csík–Gyergyó párharc lesz.

Kialakultak az elődöntős párharcok a Hargita megyei focikupában
Galérianézet
Az elmúlt esztendőben a Székelyudvarhelyi Golimpiákosz és a Gyergyói VSK lépett pályára a Hargita megyei Román Kupa döntőjében Fotó: László Ildikó

Kizárólag negyedik ligás csapatok jutottak a labdarúgó Román Kupa megyei szakaszának legjobb négy együttese közé, a szervező Hargita Megyei Labdarúgó-egyesület (HMLE, AJFH) pedig elkészítette az elődöntő programját.

A pünkösd utáni héten, május 22-én 17 órára tervezett elődöntőben Csíkszentsimoni FC–Gyergyószentmiklósi VSK és Székelyudvarhelyi Golimpiákosz–Székelyudvarhelyi Roseal összecsapások lesznek. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, az elől írt csapatok házigazdák.

Tavaly nyáron a Golimpiákosz és a Gyergyói VSK jutott a Román Kupa megyei szakaszának döntőjébe, ahol az udvarhelyiek nyertek 1–0-ra. Egy évvel korábban, a Covid utáni első Hargita megyei kupaszakaszon a Gyergyószentmiklósi VSK diadalmaskodott.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.