Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sepsi OSK–Vasas Femina összecsapás lesz a női labdarúgó Román Kupában

Dobos László 2023. október 18., 18:53 utolsó módosítás: 2023. október 19., 12:31

Elkészítették a 2023–2024-es női labdarúgó Román Kupa 3. fordulójának párosítását. A november közepén esedékes párosítások egyikén székely rangadót rendeznek, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a Székelyudvarhelyi Vasas Feminát fogadja.

Sepsi OSK–Vasas Femina összecsapás lesz a női labdarúgó Román Kupában
Székely párharc a kupában Fotó: László Ildikó

Két székelyföldi együttes lesz érdekelt a női labdarúgó Román Kupa novemberi fordulójában, a harmadik ligás Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK és a második ligás Székelyudvarhelyi Vasas Femina.

A két csapat egymás ellen játszik a háromszékiek otthonában, a tervek szerint november 15-én 13.30 órától.

A női kupasorozat előző fordulójában a Sepsi OSK a Vrancea megyei Estera Țifeşti együttesét ejtette ki (2–0), a Székelyudvarhelyi Vasas Femina pedig a Brassói Colțeát (8–2).

A női labdarúgó Román Kupa 3. fordulójának programja: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Székelyudvarhelyi Vasas Femina, Aradi UT–Nagyváradi United Bihor, Szászfenesi Futball Akadémia–Szamosújvári Atletic Olimpic, FC Botoșani–Vulpițele Galbene Roman, Petrolul Ploiești–FC Argeș Pitești, Liceenii Topolog–FCSB, Concordia Chiajna–Bukaresti Rapid és Craiovai U–Nagyszebeni FC Hermannstadt.

A továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől el, az elől írt csapatok pedig pályaválasztók.

A női élvonalban szereplő csapatok – köztük az FK Csíkszereda és a Marosvásárhelyi Ladies SE – később kapcsolódnak be a kupasorozatba.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.