Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sepsi OSK: innen nem veszíthetik el a továbbjutást

Székely Sport 2022. július 22., 11:41 utolsó módosítás: 2022. július 22., 13:58

A sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat kétgólos előnyt szerzett hazai pályán a szlovén Olimpija Ljubljana ellen az Európa Konferencia Liga második selejtezőkörében. A Sepsi OSK vezetőedzője úgy véli, abszolút megérdemelték a győzelmet, játékosok szerint akár még nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

Sepsi OSK: innen nem veszíthetik el a továbbjutást
Cristiano Bergodi: a játékosoknak a visszavágón is hasonlóan jól kell teljesíteniük a továbbjutáshoz Fotó: Pinti Attila

Cristiano Bergodi dicsérte csapata teljesítményét, és úgy véli, megérdemelték a győzelmet, de figyelmezteti a játékosokat, hogy a visszavágón is hasonlóan jól kell teljesíteniük a továbbjutáshoz.

„Az ellenfél jól passzolt, és a mérkőzés első felében nem voltunk túl agresszívek. De 25 perc után már nagyon jól játszottunk, lehetőségeket is kialakítottunk. Aztán nagyon jól belelendültünk a játékba, a második félidő remekül sikerült. Teljesen megérdemeltük a győzelmet. Majd meglátjuk, mi történik a visszavágón. De ez egy fontos eredmény. Előnyben vagyunk, a visszavágón viszont nagyon jól kell játszanunk” – nyilatkozta Bergodi a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

Fotó: Pinti Attila

„Az elején megleptek minket, gyors gólt kaptunk. Ez a harmadik alkalom, hogy hátrányba kerülünk, de a lényeg, hogy fordítottunk. Nem számítottunk arra, hogy ilyen jól fognak passzolni. Megbeszéltünk és megoldottunk néhány dolgot, majd még több gólt lőhettünk volna” – mondta a csapatkapitány Bogdan Mitrea.

Niczuly Roland, a Sepsi OSK kapusa szerint gyengén kezdtek, de aztán felvették a ritmust, és bebizonyították, hogy jobb csapatot alkotnak. „Ha öt gólt szereztünk volna, senki sem haragudott volna meg. A kapusuk nagyon jól játszott. Nagy előnyre tettünk szert, de nem veszíthetjük el a kvalifikációt”.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.