Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Piros volt, piros volt! – Cristiano Bergodi kiakadt a játékvezetőkre

Székely Sport 2022. október 18., 00:09 utolsó módosítás: 2022. október 18., 00:50

A Sepsi OSK hétfőn este 2–1-re elveszítette a Kolozsvári CFR elleni idegenbeli mérkőzést a labdarúgó Szuperliga 14. fordulójában. A végén a sepsiszentgyörgyiek vezetőedzője, Cristiano Bergodi nagyon dühös volt, és kritizálta a bírói döntéseket.

Piros volt, piros volt! – Cristiano Bergodi kiakadt a játékvezetőkre
Fotó: Pinti Attila

Az összecsapás 29. percében a Sepsi OSK piros lapot kért a hazaiak támadója, Cephas Malele ellen, mivel csúnyán lekönyökölte Andres Dumitrescut, aki ezután vérzett is, de Kovács István játékvezető csak sárga lapot adott a CFR játékosának, a VAR-szobából pedig Florin Andrei és segítői nem avatkoztak közbe.

„Csalódott vagyok, de nem hibáztathatom a fiúkat, nagyon jó meccset játszottak. Nagyon jó és tapasztalt csapattal találkoztunk, ezt meg is mutatta a Konferencia Ligában. De egy pillanat eldöntötte ezt a mérkőzést. Volt egy eset az első félidőben, amikor emberhátrányban kaptunk gólt, a játékost a pályán kívül ápolták.

Nem értem, hogy nem adtak ott piros lapot, ez hihetetlen! Nem tudom, hogy a VAR miért nem hívta le a játékvezetőt a monitorhoz, még akkor is, ha egy olyan nagy bíró vezette a meccset, mint Kovács. Ezt nem lehet megtenni, hogy megvédd a labdát. Ha megütöd az ellenfelet, akkor piros lap jár, nem sárga, nem fehér. Piros volt, piros, volt!”

– nyomatékosította Cristiano Bergodi.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.