Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Újból elfogyott az ellenfél, idő előtt véget ért a csíki női focimeccs

Dobos László 2022. március 27., 14:28

Csupán 47 percet tartott vasárnap délben az FK Csíkszereda–Konstancai Selena női labdarúgó mérkőzés. Tízgólos csíki vezetésnél a második félidő elején a vendégek csak hatan maradtak a pályán.

Újból elfogyott az ellenfél, idő előtt véget ért a csíki női focimeccs
Egymás után lőtték a gólokat Fotó: Veres Nándor

Albu László tanítványai szünetben 10–0-ra vezettek, de sérülések miatt a vendégek a második félidőt csupán hét játékossal tudták elkezdeni, közük ketten a 47. percben lesérültek, így a játékvezető lefújta a mérkőzést.

Sorozatban ez a harmadik mérkőzés, amelyet a székelyföldi csapat az ellenfél hibájából nem tud lejátszani.

Két héttel ezelőtt elfogyott a vendég Fălticeni csapata, a találkozó 23. perc után, 5–0-ás csíki vezetésnek szakadt félbe. Egy hete az FK potyára utaztak Bákóba, mert a házigazdák nem tudták a mérkőzés kezdéséhez szükséges orvosi jelenlétet biztosítani, így zöld asztalnál nyertek 3–0-ra.

Fotó: Veres Nándor

Albu László tanítványai magabiztosan vezetik csoportjukat, 12 mérkőzésből 12-őt megnyertek, a gólkülönbségük pedig 83–1.

A program szerint a következő fordulóban, április 30-án a csíki lányok a Székelyudvarhely Vasas Femina II. csapatának otthonába látogatnak.

Női labdarúgó 2. Liga, 1. csoport, 13. forduló:

FK Csíkszereda–Konstancai Selena 10–0.
Gólszerzők: Bartalis Barbara (16., 21., 26. és 41.), Balázs Eszter (4. és 36.), Szőke Eszter (43. és 45.), Nyéki Anna (12.) és Péter Alexandra (20.).
FK Csíkszereda: Salamon Szidónia – Albu Erika, Abos Bianka, Berkeczi Emőke, Szentes Szabina, Nyéki Anna, Antal Anita, Szőke Eszter, Péter Alexandra, Balázs Eszter, Bartalis Barbara. Cserejátékosok: Tankó Réka (kapus), Györgyicze Réka, Nagy Noémi, Szász Ildikó, Császár Kincső, Györgypál Edina és Kristó Laura. Vezetőedző: Albu László.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.