Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nincs több találgatás, Marius Ștefănescu az FCSB játékosa

Sebestyén Ervin 2024. június 14., 16:18

Már csak idő kérdése volt, hogy mikor válik hivatalossá Marius Ștefănescu távozása, a fiatal román középpályás öt év után elhagyja a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK együttesét és az FCSB-ben folytatja pályafutását.

Nincs több találgatás, Marius Ștefănescu az FCSB játékosa
Hivatalossá vált Ștefănescu távozása, a fővárosban folytatja Fotó: Pinti Attila

Az utóbbi napokban a háromszéki klub is megerősítette, hogy komolyan érdeklődik a fővárosi gárda a 25 éves játékos iránt. Az ostrom miatt Bernd Storck vezetőedző is arra kérte Diószegi László klubelnököt, hogy engedje el a labdarúgót, ugyanis fejben már nem a piros-fehéreknél járt Ștefănescu.

Az FCSB régóta szerette volna nyélbe ütni az átigazolást, most pedig ez sikerült, a Sepsi OSK legjobbja a bukaresti klubnál folytatja, ahol a 15-ös mezszámot fogja viselni. Ștefănescu 2019 óta erősítette a szentgyörgyieket, mindent egybevetve

191 mérkőzésen kapott szerepet amely során 37 gólt és 26 gólpasszt termelt.

A legutóbbi, 2023–2024-es kiírásban szintén az OSK legeredményesebb játékosa volt, 45 tétmeccsen 14-szer talált be és 8-szor szolgálta ki a társakat. A német Transfermarkt szakportál 1,7 millió euróra becsüli Ștefănescu értékét, az viszont még nem nyilvános, hogy pontosan mennyit fizetett az FCSB a 25 éves labdarúgó játékjogáért.

Nehéz szívvel engedték el a háromszéki klubtól

Diószegi László pénteken reggel számolt be róla, hogy mennyire nehéz volt meghozni a döntést, miszerint elengedik a csapat legértékesebb játékosát. Azonban végül belátta, hogy a klub számára ez lesz a legjobb, ráadásul az érte kapott összegből tudnak igazolni akár három minőségi labdarúgót is.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.