Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Többszörös magyar válogatott játékost igazolt a Sepsi OSK

Horváth Bálint Ottó 2024. június 14., 15:46 utolsó módosítás: 2024. június 14., 16:15

Újabb magyar válogatott labdarúgóval egyezett meg a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK vezetősége, a magyar bajnok Ferencváros korábbi kiválósága, Sigér Dávid a székelyföldi klubnál folytatja pályafutását.

Többszörös magyar válogatott játékost igazolt a Sepsi OSK
Sigér Dávid (középen) hat bajnoki címet szerzett a Ferencvárossal az NB I-ben Fotó: MTI

A hírt Diószegi László klubtulajdonos jelentette be pénteken reggel a közösségi oldalán megjelent bejegyzésben, amelyben az együttes legjobbja, Marius Ștefănescu távozásának okairól nyújtott bő tájékoztatást.

A 14-szeres magyar válogatott Sigér Dávid a legsikeresebb időszakát 2018 és 2023 között a Ferencvárosnál töltötte, amellyel hat bajnoki címet szerzett az NB I-ben és egyszer elhódította a Magyar Kupát is.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A 33 éves támadó középpályás idén februárban a zöld-fehérektől a Fehérvár FC-hez szerződött, amelynek színeiben a tavaszi szezonban 14 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, de a távozás mellett döntött, hogy Sepsiszentgyörgyre igazoljon.

Sigér Dávid érkezésével a Sepsi OSK keretében újra három volt magyar válogatott játékos, mellette Varga Kevin és Kecskés Ákos található, miután Varga Roland nemrég távozott a csapattól.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.