Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kovács István Mbappééknak fújja a sípot

Székely Sport 2023. október 02., 12:43

A héten folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, a második fordulóban Kovács István is érdekelt lesz, a nagykárolyi játékvezető fújja a sípot a Newcastle United–Paris Saint-Germain mérkőzésen.

Kovács István Mbappééknak fújja a sípot
Az idény első BL-meccse következik Kovács István számára Fotó: Pinti Attila

Az F jelzésű kvartett a BL halálcsoportjának is tekinthető, hiszen a négyes tagja még az AC Milan és a Borussia Dortmund is. Az első játéknapon a párizsiak hazai pályán a Dortmund felett aratott 2–0-s győzelmet arattak, míg a Newcastle a Milannal gól nélküli döntetlent játszott. A Newcastle a Premier League 8. helyén áll, míg a PSG az ötödik a Ligue 1-ban.

A szerdán 22 órakor kezdődő csúcsrangadón Kovács István fújja a sípot, Vasile Florin Marinescu és Ovidiu Mihai Artene lesznek a partjelzők, míg a negyedik játékvezető Marcel Bîrsan lesz a St. James' Parkban rendezendő mérkőzésen. A VAR-szobában a német Marco Fritz és a holland Rob Dieperink fog ülni.

A nagykárolyi játékvezetőnek ez lesz az első mérkőzése a Bajnokok Ligája csoportkörében, a selejtezőkben viszont két meccsen is ő fújta a sípot, a Panathinaikosz Athén–Olympique Marseille 1–0 és a Köbenhavn–Rakow 1–1 találkozókon.

Kovács István a BL előző szezonjában öt mérkőzést vezetett, hármat a csoportkörben, egyet a legjobb 16 között, míg egyet a negyeddöntőben.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.