Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem hozott látványos meccset a kolozsvári rangadó

Sebestyén Ervin 2023. november 02., 22:27 utolsó módosítás: 2023. november 02., 23:30

Összecsapott a két kolozsvári együttes a labdarúgó Román Kupa csoportkörének második fordulójában. A csütörtök esti találkozón egyik csapat sem tudott igazán látványos futballt nyújtani, végül igazságos, 1–1-es döntetlen született.

Nem hozott látványos meccset a kolozsvári rangadó
Nem remekelt a CFR, örülhettek a döntetlennek. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Kolozsvári CFR

A rangadó első említésre méltó momentumára több mint húsz percet kellett várni, Alex Chipciu szánta el magát lövésre, azonban a labda elkerülte a kaput. Negyedórával később tizenegyesért reklamáltak a Kolozsvári U játékosai, azonban a játékvezető nem ítélt büntetőt.

Nem sokkal a szünet előtt Nistor ívelt be egy szögletet, amibe a CFR védője, Anton Kresic rendkívül szerencsétlenül ért bele, így végül a saját kapujába juttatta a labdát (1–0).

A fordulást követően növelték a tempót a bordó színűek, az 59. minutumban Mogoș egyenlíthetett volna, de végül nem volt kellően pontos a fejese. Hat perccel később újabb beadással próbálkoztak a vendégek,

egy kisebb kavarodás után Bîrligea elé került a labda, aki tökéletesen lőtte ki a bal alsót, ezzel 1–1-re módosítva az állást.

Nem sokkal később egy védelmi hibát követően Nistor szerzett labdát a CFR tizenhatosa előtt, szinte üres kapura lőhetett, azonban mellé gurította a játékszert. Negyedórával később Bîrligea ismét eredményes volt, azonban Ovidiu Hațegan érvénytelenítette a találatot.

Újabb gól nem született, maradt az 1–1-es végeredmény, így két lejátszott meccs után mindkét gárda 4-4 pontot gyűjtött össze és az első két helyet foglalják el a B csoportban.

Labdarúgó Román Kupa, B csoport, 2. forduló:
Kolozsvári U–Kolozsvári CFR 1–1 (1–0).
Gólszerzők: Kresic (41. – öngól), illetve Bîrligea (66.).
Kolozsvári U: Iliev – Oancea (Peteleu, 46.), Miron, Mitrea, Chipciu – Bic (Simion, 73.), Doukoure, Nistor (Manu, 70.), Cîmpanu (Gheorghe, 60.) – Silaghi (Stoica, 60.), Popa. Vezetőedző: Ioan Ovidiu Sabău.
Kolozsvári CFR: Sava – Mogoș, Kresic, Ajeti, Ilie (Avounou, 60.), Camora – Fica (Krasniqi, 60.), Muhar, Cvek (Tahcidisz, 84.) – Otele (Deac, 70.), Juricic (Bîrligea, 60.). Vezetedző: Andrea Mandorlini.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.