Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Négy góllal vezetett a Sepsi OSK, a Ferencváros innen állt fel

Józsa Csongor 2024. június 27., 21:18 utolsó módosítás: 2024. június 27., 21:24

Az első játékrészt néggyel nyerte Bernd Storck gárdája, a szüntet követően a kispadon az új edző, Pascal Jansen által irányított együttes feltámadt. Igencsak érdekes tesztmeccset tudott le a két gárda.

Négy góllal vezetett a Sepsi OSK, a Ferencváros innen állt fel
Hatvan perc után négygólos előnyben volt a Sepsi OSK a Ferencvárossal szemben Fotó: fradi.hu

Csütörtökön késő délután a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK és a Ferencváros kihasználva azt, hogy mindkét labdarúgóklub Ausztriában edzőtáborozik, Bad Radkersburgban összehozott egy felkészülési jellegű találkozót. A két szakmai stáb megegyezése alapján kétszer hatvan perces félidőket játszottak.

Az első negyedórában a Fradi diktálta az iramot, mégis az első találatot a Sepsi OSK jegyezte, Matei lövése védhetetlenül csapódott a hálóba. A magyar bajnok rögtön válaszolhatott volna, de próbálkozásaik elkerülték a kaput, vagy védett Niczuly. A 39. percben pedig szintén egy átlövésből növelte előnyét a piros-fehér alakulat, Kalaku volt eredményes.

Amíg a Ferencváros az építkezéssel és a helyzetek kidolgozásával volt elfoglalva, ellenfele minden adódó szituációt kihasználva az első játékrészben 4–0-ra elhúzott. Coman közeli fejese, illetve Matei távoli bombája talált utat a kapuba.

A második felvonás elején aztán összejött a szépítés, fokozatosan őrölte fel ellenlábasát a Ferencváros. Ekkor is sokkal többet voltak játékban, a 96. és a 101. percben Bassey és Kehinde kihasználta a védők könnyelműségét, így 4–3-ra felzárkóztak.

Az utolsó pillanatban pedig az egyenlítést is összehozták Kehide révén, a Fradi többet támadott, beszédes adat, hogy Gyenge volt a Sepsi OSK legjobbja a második felvonásban, annak ellenére, hogy négy gólt kapott.

Összességében remek tesztmeccs volt mindkét fél számára.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés:

Ferencváros–Sepsi OSK 4–4 (0–4).
Gólszerzők: Loncar (71.), Bassey (96.), Kehinde (101., 120.) illetve C. Matei (17., 60.), Kallaku (39.), Coman (48.).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.