Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Megműtötték az FK Csíkszereda csatárát, hetekig nem játszhat

Székely Sport 2022. október 19., 11:47 utolsó módosítás: 2022. október 19., 11:54

Súlyos sérülést szenvedett a múlt hétvégi idegenbeli, Brassói FC elleni mérkőzésen Dino Stančič, az FK Csíkszereda csatára. A hét elején megműtötték, a felépülése több hetet vesz igénybe.

Megműtötték az FK Csíkszereda csatárát, hetekig nem játszhat
Dino Stančič először volt kezdő a csapatban, de sérülése miatt több meccset kénytelen lesz kihagyni. Archív Fotó: Facebook/Prva Liga Telemach

A szlovén idegenlégióst az 1–1-es döntetlennel végződött ominózus találkozó második percében labdaátvételt követően lökték fel, elveszítette egyensúlyát, estében pedig lefejelte a menteni igyekvő Burlacu térdét.

Stančič állkapocstörést szenvedett, és mint az FK Csíkszereda edzőitől, Dican Ferenctől és Bajkó Barnától megtudtuk, a csatárt hétfőn Marosvásárhelyen megműtötték, kedden pedig hazatért Csíkszeredába. „Állapota stabil, valószínűleg szerdán ki fog sétálni a stadionhoz, de felépülése több hetet vesz igénybe” – közölte Bajkó.

Az FK stábja elmondta, hogy sajnos Szondi Botond még nem épült fel térdsérüléséből, viszont jó hír, hogy további három sérüléssel küszködő játékos, Bara Levente, Szufián Dzsebari és Paul Pîrvulescu is újrakezdte az edzéseket.

A 2. Liga hétvégi, 11. fordulójában a ranglista 6. helyén álló FK Csíkszereda szombaton 11 órától a 13. helyezett Újszentesi SK-t fogadja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.