Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Máris megtalálta új edzőjét a nyárádtői labdarúgócsapat

Horváth Bálint Ottó 2024. június 15., 12:24

Hamar megtalálta a távozó Florentin Petre utódját a labdarúgó 2. Ligába feljutott Nyárádtői Unirea, a csapat irányítását Eusebiu Tudor veszi át.

Máris megtalálta új edzőjét a nyárádtői labdarúgócsapat
Eusebiu Tudor legutóbb a Bukaresti Metaloglobust vezette, amelytől az előző idény elején távozott Fotó: Facebook/Metaloglobus Bucuresti

Alig négy nappal azután, hogy bejelentette, közös megegyezéssel megvált a feljutást kiharcoló Florentin Petre vezetőedzőtől – aki az élvonalban a Bukaresti Dinamo másodedzőjeként folytatja – pénteken este kinevezte az együttes új szakvezetőjét a nyárádtői klubvezetés.

A választás az 50 éves Eusebiu Tudorra esett, aki legutóbb szintén a másodosztályban tevékenykedett.

A 2022–2023-as szezon kezdete után a 8. fordulóban csatlakozott a Bukaresti Metaloglobus csapatához, amelynek akkor mindössze egy pontja volt, és végül a Progresul elleni osztályozón sikerült benntartania a 2. Ligában.

Aztán az előző idényben mindössze az első négy játéknapon vezette a fővárosiakat, majd a Román Kupa play-off körében a Dinamo ellen elveszített összecsapást követően lemondott, mivel nézeteltérései voltak a klub sportmenedzserével,

azóta pedig a kiírás hátralévő részében nem volt csapata.

A ploiești-i származású vezetőedző korábban szülővárosa együttesét, a Petrolult, továbbá a Sportul Studențescet, a Chindia Târgoviștét, a Fortuna Poiana Câmpinát, az Al-Ettifaqot, az Al Shoalahot és az Al Khaleejt (mind szaúd-arábiai) irányította, valamint másodedző volt az FC Voluntari, a Medgyesi Gaz Metan és az Al Qadsia (kuvaiti) csapatainál.

Labdarúgói pályafutása során Eusebiu Tudor középpályásként a Petrolistul Boldești, az AS Ploiești, a Midia Năvodari, a Cimentul Fieni, a Petrolul Ploiești, a Galaci Oțelul, az FC Vaslui, a Bukaresti Inter Gaz, a Besztercei Gloria és az Astra Ploiești játékosa volt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.