Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Leigazolta az FK Csíkszereda volt játékosát a Vasas Femina női futballcsapata

Dobos László 2024. január 27., 11:57 utolsó módosítás: 2024. január 27., 12:00

Négy magyarországi játékos leigazolásával erősítette meg keretét a Székelyudvarhelyi Vasas Femina női labdarúgó együttese. Közülük Mezőssy Melánia az elmúlt esztendőben az FK Csíkszeredánál játszott.

Leigazolta az FK Csíkszereda volt játékosát a Vasas Femina női futballcsapata
Mezőssy Melánia tavasszal a székelyudvarhelyi csapat mezében fog játszani Fotó: Székelyudvarhelyi Vasas-Femina

A fontos hírt szombaton délelőtt, közösségi oldalán jelentette be a másodosztályban szereplő székelyudvarhelyi klub. „Hárman a Soroksár SC-től érkeztek: Hornok Réka (22 éves, belső védő), Török Lilla (21 éves, csatár) és Lengyel Krisztina (22 éves, kapus), míg Mezőssy Melánia (25 éves, középpályás) szabadon igazolható játékosként írt alá a Vasashoz, korábban az FK Csíkszeredánál játszott” – olvasható a Vasas Femina közleményében.

A Vasas Femina négy új játékosa Fotó: Székelyudvarhelyi Vasas-Femina

A női labdarúgó 2. Liga tavaszi idénye március 3-án kezdődik, amikor a csoportjában második helyezett székelyudvarhelyi csapat a Liceenii Topolog gárdáját fogadja.

A 2. Liga 1. csoportja élmezőnyének állása az őszi szezon után: 1. Vulpițele Galbene Roman 24 pont, 2. Székelyudvarhelyi Vasas Femina 22, 3-4. Liceenii Topolog és Oțelul Galați 21-21.

A Vasas Femina a Román Kupában, a legjobb 12 között is érdekelt, ahol a C jelű csoportba kapott besorolást a Bukaresti Rapid, a Craiovai U és Nagyváradi United Athletic SK társaságában.

Mezőssy Melánia az FK Csíkszereda labdarúgójaként Fotó: FK Csíkszereda/Pál Zoltán

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.