Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kiütéssel győzött idegenben a csíki női futballcsapat

Dobos László 2022. március 06., 14:15

Tartja százszázalékos mérlegét az FK Csíkszereda a női másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, az első tavaszi mérkőzésen, vasárnap délben 11–0-ra győztek Buzău megyében ay Atletic Club Onix 2010 Râmnicu Sărat ellen.

Kiütéssel győzött idegenben a csíki női futballcsapat
Fotó: Veres Nándor

Albu László vezetőedző szerint szintkülönbség volt a két csapat között. „Végig uraltuk a játékot, a hazai csapatnak helyzete sem volt.

A 11 gól mellett még lőttünk öt kapufát és kihagytunk legalább 15 gólhelyzetet. Uraljuk a csoportot, de tudjuk, hogy messze még a cél. Alázattal tovább kell dolgozni, minden edzést, minden mérkőzést nagyon komolyan kell venni”

– nyilatkozta Albu.

Az FK Csíkszereda magabiztosan, kilenc meccsből kilenc győzelemmel vezeti csoportját a 2. Ligában. A csíki lányok a következő fordulóban (szombat, március 12.) a CS Nicu Gane Fălticeni csapatát fogadják.

Női labdarúgó 2. Liga, 1. csoport, 10. forduló:
Atletic Club Onix 2010 Râmnicu Sărat–FK Csíkszereda 0–11 (0–4).
Gólszerzők: Antal Anita (11. és 78.), Balázs Eszter (19. és 47.), Bartalis Barbara (20. és 46.), Szőke Eszter (34.), Nyéki Anna (50.), Nagy Noémi (55. és 64.) és Péter Alexandra (70.).
FK Csíkszereda: Salamon Szidónia – Albu Erika, Berkeczi Emőke, Szentes Szabina, Antal Anita, Szőke Eszter, Nyéki Anna, Bartalis Barbara, Balázs Eszter, Györgyicze Réka. Cserék: Tankó Réka (kapus), Nagy Noémi, Péter Alexandra, Györgypál Edina, Császár Kincső, Kristó Laura és Demény Hajnalka. Edző: Albu László.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.