Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa
Olimpia

Egy pont döntött a győztesről: kiértékeltük a Székely Sport vb-tippversenyét

Zátyi Tibor 2022. december 19., 17:18

Végig kiélezett küzdelem és drámai fordulatok jellemezték a Székely Sport vb-tippversenyét. Az élen sokáig nem volt változás, aztán az utolsó meccsek eredményei rendesen megkavarták az élmezőnyt, végső győztesünk, Szász Lajos nyolc pontot ledolgozva végzett az élen.

Egy pont döntött a győztesről: kiértékeltük a Székely Sport vb-tippversenyét
Hatvannégy mérkőzés, kiélezett küzdelem és értékes nyeremények. Ez volt a Székely Sport vb-tippversenye

A labdarúgó-világbajnokság döntőjéhez – de majdnem az egész tornához – hasonlóan a Székely Sport tippversenye is a végletekig kiélezett volt: az egy hónapos versengés alatt több játékos kedvű olvasónk is vezette a ranglistát (leghosszabb ideig Szentes Szilárd állt az élen, az elődöntők előtt még vezetett, ám végül kicsúszott az első tízből), többen izgulhattak a legvégén, hogy kié lesz a fődíj.

Végül egyetlen pont döntött a fődíjról, és mekkora harc volt érte! Laoce nicknevű olvasónk, Szász Lajos még nyolc pont hátrányban volt az elődöntők előtt, innen sikerült fordítania, és 23 pontot hozott össze a maximális 28-ból. Díja egy 4500 lej értékű Flanco vásárlási utalvány, amit bárhol fel lehet használni az országban.

A második helyen Molnár Attila végzett, aki az első helyezetthez hasonlóan ugyanazokat a tippeket tette meg az utolsó négy meccsre, és a 14. helyről jött fel a másodikra, így ő készülhet a 2520 lej értékű wellnesshétvégére Székelyudvarhelyen a Septimiában.

A harmadik helyen három olvasónk is azonos pontszámmal (200) végzett, így köztük a több telitalálat döntött: Bigyi Csaba (12 telitalálat) állhatott fel a képzeletbeli dobogó legalsó fokára, míg Szabó Zoltán (10) és Zoltano nicknevű (10) felhasználónk lett a negyedik. Bigyi Csaba díja egy 1000 lej értékű napszemüveg-utalvány a Lehel Optikában.

Az összetett ranglistán egyik kolléganőnk, Tóth Gödri Iringó következik, aki az egész tippverseny mezőnyében egyedülálló módon 16 telitalálatot ért el, ám az ő eredményeit a versenyszabályzatban leírtak alapján nem számíthattuk bele a végső rangsorba, így a hatodik helyen Kopacz Tibor zárt. A 7–9. helyen a 198 pontos Vidi81, Șerban Peneghi és Barnus Gere trió következik. A tizedik helyen is hárman végeztek holtversenyben (197 pont): Brebán Alfréd, Tuzson Mónika és Szakács Szilárd. Itt a több telitalálat döntött, ebben Brebán Alfréd volt jobb (10, illetve 8 és 7), ezért ő lett a tizedik. A 4–10. helyezettünk fejenként két rekesz sört (40 üveg) és két doboz (24 csomag) szarvasgombás csipszet kap a Csíki Sör jóvoltából.

Lessünk be a számok mögé

2921 felhasználó, 144 635 tipp, 175 csoport – számokban röviden összefoglalva az idei tippversenyünk (ez kétszerese a tavalyi Eb-tippversenyünknek!). A legnépesebb csoport a Csíkszeredában és környékén élőket egybetömörítő volt, itt hetvenen versengtek egymással. A második legtöbb felhasználót összegyűjtő csoport a Háromszék elnevezésű volt, hatvankét Sepsi OSK-szimpatizáns tippelővel. A harmadik helyen pedig a gyergyószentmiklósiak végeztek, harminchárom játékos kedvű tippelővel. Gratulálunk a nyerteseknek! És természetesen mindenkinek, aki végig velünk volt és tippelt a világbajnokság során a Székely Sporton. Amint átadjuk a díjakat, személyesen is bemutatjuk nyerteseinket.

Tippversenyünk végeredménye

1. Laoce 206 pont/10 telitalálat
2. Molnar Attila 205/11
3. Csaba Bigyi 200/12
4. Zoltan Szabo 200/10
4. Zoltano 200/10
#. tgiringo 199/16
6. Tibor Kopacz 199/12
7. Vidi81 198/12
8. Serban Peneghi 198/11
9. Barnus Gere 198/10
10. Fredi_tippmixer 197/10
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
2 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.