Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Japán középpályással erősített a Sepsi OSK

Sebestyén Ervin 2024. június 29., 13:46

Újabb játékos érkezését jelentette be a labdarúgó Szuperligában szereplő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a japán Mino Sota a következő idényt már a háromszéki együttesnél kezdi.

Japán középpályással erősített a Sepsi OSK
Mino Sota két évre írt alá a háromszékiekhez Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Jelenleg Ausztriában edzőtáborozik Bernd Storck legénysége, nemrégiben felkészülést mérkőzést játszott a magyar bajnok Ferencvárossal. Azonban eközben is dolgoznak a keret átalakításán és megerősítésén, szombaton délután Mino Sota érkezését jelentették be a klub hivatalos Facebook-oldalán.

A japán középpályás 2021-től az FC Hermannstadt csapatát erősítette, most viszont két évre a Sepsi OSK-hoz írt alá. A 29 éves labdarúgó az előző idényben 39 tétmeccsen lépett pályára a nagyszebenieknél, ezalatt két gólt szerzett.

Mino Sota szűrőként is bevethető, illetve leginkább a védők munkáját segíti és mélységi indításokkal igyekszik a támadók elé tálalni a labdát.

Karrierjét a japán ötödosztályban kezdte, megfordult a máltai másodosztályban is, majd Romániába érkezett.

A Sepsi OSK-nak nem ez az első bejelentése érkező játékosról az edzőtábor ideje alatt, a Fradi elleni mérkőzést megelőzően a holland Michael Breij leigazolásáról számolt be.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.