Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hosszabbított csapatával, az élvonalban véd Fejér Béla

Sebestyén Ervin 2024. június 07., 17:37

Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a Nyíregyháza Spartacus FC-vel Fejér Béla, a zabolai születésű kapus további két évre írt alá a magyar labdarúgó élvonalba frissen feljutott együttessel.

Hosszabbított csapatával, az élvonalban véd Fejér Béla
Fejér Béla már az élvonalban kezdi az új szezont a Szparival Fotó: Nyíregyházi Spartacus

Először 2020-ban mutatkozott be a magyar gárdában, akkor viszont csak kölcsönben érkezett a Sepsi OSK-tól, egy évvel később pedig véglegesítették a leigazolását. Fejér Béla azóta 93 mérkőzésen állt a kapuban, ezalatt 109 gólt kapott és 29-szer érintetlen maradt a hálója.

A Szpari az elmúlt idényben kiválóan teljesített, hatalmas előnnyel nyerte meg a másodosztályt, így a következő szezont már az élvonalban kezdi, míg a kupában is egészen az elődöntőig sikerült menetelnie.

Oroszlánrészt vállalt a fantasztikus szereplésben Fejér Béla, aki újabb két évig a nyíregyházi csapatot fogja erősíteni.

„Remek szezonunk volt tavaly, hiszen feljutottunk az NB I-be, sőt a bajnoksággal párhuzamosan a Magyar Kupában is az elődöntőig meneteltünk, ahol szoros meccs után veszítettünk a bajnok Ferencváros ellen. Az idény elején kicsit nehezebben indultunk, az új játékosokkal is össze kellett szoknunk, és a szakmai stábnak is fel kellett térképeznie minket.

Idővel a sok munkának és a csapategységnek is köszönhetően jöttek a jó eredmények. Sokat jelentett, hogy a Szparinak egy nagyon lelkes szurkolótábora van, nekik is köszönhetjük a jó szereplést.

Egykoron Romániában az ASA-val és a Sepsi OSK-val bele kóstolhattam a román élvonalba, tudom, hogy mit jelent az első osztályban futballozni. Amikor Nyíregyházára kerültem, az is volt a célom, hogy rövid időn belül az NB I-ben szerepelhessek” – nyilatkozta a klub honlapjának a zabolai születésű játékos.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.