Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Győzelemmel kezdett, három új játékost igazolt a Marosvásárhelyi SE

Horváth Bálint Ottó 2024. február 15., 11:01

Megnyerte az első barátságos mérkőzését a labdarúgó 3. Liga tavaszi szezonjára készülő Marosvásárhelyi SE. A klub három új játékos érkezését jelentette be.

Győzelemmel kezdett, három új játékost igazolt a Marosvásárhelyi SE
Korábbi felvétel Fotó: Haáz Vince

A vásárhelyiek ellenfele az ugyancsak harmadosztályú Désaknai Minerul csapata volt. A Sziget utcai pályán lejátszott szerdai edzőmeccs a hazai együttes kétgólos győzelmével ért véget, a találatokat Csala Róbert és Ciprian Gliga szerezték.

A Marosvásárhelyi SE szakvezetése a két félidőben szinte teljesen eltérő felállásban küldte pályára a csapatot, és bemutatkoztak a januárban, illetve a napokban szerződtettek labdarúgók is.

A klub ugyanis szintén szerdán a közösségi oldalán jelentette be három új játékos leigazolását. Támadó posztra ketten, a 26 éves Andrei Pop a Szatmárnémeti Olimpiától és a 22 esztendős Dennis Iepure a Kolozsvári Viitorultól érkeztek, míg George Bălant (18 éves, középhátvéd) a Kolozsvári U csapatától szerződtették.

Ugyanakkor, egy távozóról is beszámoltak, a tapasztalt középhátvéd, Preklet Csaba közös megegyezés alapján hagyta el a csapatot, mivel ígéretes ajánlatot kapott Magyarországról.

A Flavius Sabău vezetőedző által irányított Marosvásárhelyi SE a tavaszi szezon kezdetéig még öt felkészülési találkozót játszik, mind hazai környezetben: szombaton a Marosludasi Mureșul, február 21-én, szerdán a Kolozsvári Sănătatea, 24-én, szombaton a Dévai CSM, március 1-jén a Székelyudvarhelyi FC, 2-án a Marosvásárhelyi ASA lesz az ellenfele.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés:

Marosvásárhelyi SE–Désaknai Minerul 2–0 (1–0).

Gólszerzők: Csala, Gliga.
A Marosvásárhelyi SE felállása az 1. félidőben: Kis – Igor, Giosu, Bălan, Caliani, Kiss, Vidrăsan, Csala, Elin, Pop, Moldován. A 2. félidőben: Lukács – Barabás M., Dumbrăvean, Neacșu, Barabás O., Csala, Jorza, Morar, Iepure, Gliga, Csáki.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.