Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gólzáporral nyert a Sepsi OSK női csapata

Csulak Noémi 2022. október 24., 12:18 utolsó módosítás: 2022. október 24., 14:24

A női labdarúgó 3. Liga 4. fordulójában a Sepsi OSK csapata vasárnap a CSM Pașcani együttesét látta vendégül. A lányok nem kímélték az ellenfelet, végül 6–0-s győzelmet arattak.

Gólzáporral nyert a Sepsi OSK női csapata
Továbbra is tartják a harmadik helyet a csoportban Fotó: Györgykovács Kriszta

Az első félidőben egyértelműen a sepsiszentgyörgyi csapat uralta a játékot, ellenben a sok gólhelyzetet nem tudták értékesíteni. Az első találatig 23 percet kellett várni, majd a szünet előtt a piros-fehér mezes lányok ismét betaláltak, így kétgólos vezetéssel tértek a pihenőre.

A második játékrészt már sokkal magabiztosabban indították a háromszékiek, a 49. percben 4–0-t mutatott az eredményjelző. A végéig még két gólt szerzett a Sepsi OSK, amely így egyértelmű, hatgólos sikert könyvelt el.

„Elég nehezen kezdtük a mérkőzést, kellett egy kis idő, amíg a lányok belejöttek abba a játékritmusba amit elvárunk tőlük. Nagyon büszke vagyok a csapatra, megérdemelték a győzelmet” – nyilatkozta Györgykovács Kriszta, a Sepsi-OSK női csapatának edzője.

A Seps OSK női együttese továbbra is tartja csoportjában a harmadik helyet, és legközelebb vasárnap 10 órakor idegenben, az Activ Slobozia ellen játszik.

Női labdarúgó 3. Liga, 2-es csoport, 4. forduló:
Sepsi OSK–CSM Pașcani 6–0 (2–0).
A Sepsi OSK kerete: Vasile Antonia-Maria, Márton Boglárka, Dénes Dóra, Szép Barbara-Boglárka, Nagygyörgy Andrea, Hajnal Helga, Csüdör Vivien, Ardelean Rebeka-Kriszta, Benedek Zsanett, Mikola Klementina, Dániel Adrienn-Abigél, Beder Kincső-Iringó, Kocsis Beáta-Noémi, Kátai Hanna, Kerestély Andrea, Bălan Ioana Gabriela, Dani Alexa, Suciu Carina Ştefania, Boghici Miruna-Raluca, Kovács Boglárka, Nombot Annabelle Natsi, Tóth Barbara Krisztina.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.