Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gólzáporos győzelmekkel kezdték a kupaküzdelmet az FK Csíkszereda nagyifjúsági csapatai

Dobos László 2023. november 08., 20:54

Lejátszotta első mérkőzéseit a korosztályos labdarúgó Román Kupa csoportkörében az FK Csíkszereda U17-es és U18-as együttese. Mindkét gárda hazai pályán kezdett, és magabiztos győzelmeket aratott. A Sepsi OSK csapatai közül csak egyik tudott nyerni.

Gólzáporos győzelmekkel kezdték a kupaküzdelmet az FK Csíkszereda nagyifjúsági csapatai
A felnőtt csapattal készülő Bakos Ervin és Nistor Ákos (középen, összeölelkezve) is gólt szerzett az ifjúságiak kupamérkőzésén Fotó: FK Csíkszereda

Hazai környezetben, az FK-sportparkban kezdte el a Román Kupa csoportküzdelmeit az FK Csíkszereda U18-as együttese, amely a Kolozsvári Viitorult fogadta. A mérkőzés vendégtalálattal kezdődött, de a hazai csapat még a szünet előtt fordítani tudott, majd a második félidőben újabb gólokat szerzett.

U18-as korosztály, nyugati A csoport, 1. forduló:
FK Csíkszereda–Kolozsvári Viitorul 5–1 (3–1),
az FK gólszerzői Bakos Ervin (28.), Nistor Ákos (40.), Szőke Lénárd (45.) és Luca Ilie (70. és 86.)
FK Csíkszereda: Csíki Szabolcs – Kárándi Botond, Szőke Lénárd, Alexandru Ureche, Leczki Norbert (Lázár Magor, 48.), Marosi Krisztián (Fazakas Henrik, 80.), Bakos Ervin (Luca Ilie, 69.), Ronai Robert (Gábor Tihamér, 80.), Nistor Ákos, Domokos Dominik, László Norbert (Birtalan Tamás, 69.). Vezetőedző: Demény Norbert.

A csoport másik két mérkőzésén:
Kolozsvári U–Brassói Kids Tâmpa 1–0,
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Kolozsvári CFR 2–5.

Az U17-es korosztályban a Csíkszereda–Kolozsvár mérkőzés első félidejében nem esett találat, a szünet után azonban beindult a csíki gólgyártás, és a székelyföldi alakulat magabiztos győzelmet aratott.

U17-es korosztály, nyugati A csoport, 1. forduló:
FK Csíkszereda–Kolozsvári Viitorul 6–0 (0–0),
gólszerzők: Jakab Krisztián (46., 74. és 76.), Keszler Nagy Roland (52.), Morhan Jonathan (67. és 88.).
FK Csíkszereda: Nagy Krisztián – Nagy Loránd, Sas David, Györfi Attila, Jonathan Morhan, Păcuraru Luca (Trombitás Dávid, 55.), Kulcsár Medárd, Bödő Efraim Zoltán (Bálint Erik, 55.), Luca Noveli (Keszler-Nagy Roland, 46.), Ambrus Szabolcs (Jakab Krisztián, 46.), Nagy Botond (Tóth-Pál Előd, 46.). Vezetőedző: Szakál Csaba

A csoport másik két mérkőzésén:
Kolozsvári U–Brassói Kids Tâmpa 1–3,
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Kolozsvári CFR 3–0.

A következő kupafordulót december 3-án rendezik, amikor az FK Csíkszereda újra hazai pályán játszik, a Kolozsvári U együtteseit látja vendégül, míg a Sepsi OSK a Brassói Kids Tâmpa ellen idegenben lép pályára.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.