Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Fülöp Istvánt a forduló csapatában találjuk

Orbán Zsolt 2020. október 06., 11:46 utolsó módosítás: 2020. október 06., 12:07

Ezúttal Fülöp István került be a forduló csapatába a Sepsi OSK-tól. A 30 éves sáromberki középpályás az elmúlt hétvégén büntetőből lőtt győztes gólt az FC Argeș elleni bajnokin.

Fülöp Istvánt a forduló csapatában találjuk
Meghatározó tagja a Sepsi OSK csapatának Fotó: Pinti Attila

Ha kedd, akkor forduló csapata, a román Hivatás Labdarúgóliga (LPF) kiválasztotta a hatodik kör legjobbjait. Egy kapus, három védő, négy középpályás és három támadó került be az álomtizenegybe.

A középpályások között találjuk Fülöp Istvánt is, akinek védhetetlenül elvégzett tizenegyese szombaton három pontot ért az újonc FC Argeș ellen.

Fotó: Pinti Attila

A marosvásárhelyi születésű, székely válogatott labdarúgóról a liga honlapja azt írja, nélkülözhetetlen a háromszéki csapat számára.

Ami pedig a statisztikai mutatóit illeti, 75 bajnoki mérkőzésen eddig 14 gólt szerzett a Sepsi OSK színeiben.

Az álomcsapata bekerült az OSK korábbi elefántcsontparti védője, Ousmane Viera is, aki a nagyszebeni FC Hermannstadt kapitányaként Medgyesen, az 1–1-re végződő megyei derbin nyújtott jó teljesítményt.

A forduló csapatában a bukaresti derbit 3–2-re megnyerő FCSB játékosai vannak többségben, míg a forduló edzőjének Emil Săndoit, a Chindia Târgoviște mesterét választották. A Dâmbovița megyeiek meglepetésre az FC Botoșani pályáján nyertek két góllal.

A hatodik forduló álomcsapata:
Andrei Vlad (FCSB) – Mihai Bălașa (U Craiova), Ousmane Viera (FC Hermannstadt), Iulian Cristea (FCSB) – Cristian Bărbuț (U Craiova), Vadim Rață (Chindia Târgoviște), Fülöp István (Sepsi OSK), Florin Tănase (FCSB) – Dennis Man (FCSB), Kevin Luckassen (FC Viitorul), Jefte Betancor (FC Voluntari).
A forduló edzője: Emil Săndoi (Chindia Târgoviște).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.