Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa
Olimpia

Holtverseny tippversenyünk élén, a több telitalálat döntött

Székely Sport 2021. július 13., 12:06 utolsó módosítás: 2021. július 13., 12:09

Végig kiélezett küzdelem jellemezte a Székely Sport Eb-tippversenyét. Az élen folyamatos volt a változás, hogy aztán az Eb-döntő lejártakor is egyenlő pontszámmal álljon két felhasználó.

Holtverseny tippversenyünk élén, a több telitalálat döntött
Fotó: Székelyhon

A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjéhez – de majdnem az egész tornához – hasonlóan a Székely Sport tippversenye is a végletekig kiélezett volt: az egyhónapos versengés alatt több játékos kedvű olvasónk is vezette a ranglistát, többen izgulhattak a legvégén, hogy kié lesz a fődíj.

A legvégén ketten holtversenyben végeztek az élen, ezért a versenykiírásunk alapján a több telitalálatot eltaláló játékos lett a nyertes:

Nagy István felhasználóé (163 pont, tíz telitalálat) az LG hűtőszekrény, míg a második helyezett Mag Attila lett (163 pont, négy telitalálat), övé az Adidas márkájú focilabda.

Mindketten még ezen felül nyertek egy-egy tálca Csíki Sört és tíz zacskó Csíki Chips-szet.

A képzeletbeli dobogó harmadik helyére pedig K. Hunor felhasználónk állhatott fel, lemaradása mindössze egyetlen pont volt az első helytől (162 pont, 8 telitalálat), az ő nyereménye egy tálca Csíki Sör és tíz zacskó Csíki Chips.

Út a végső győzelemig

Az elődöntők előtt, azaz 48 találkozót követően még Tschaba felhasználónk állt az élen, akinek a hajrá nem sikerült jól, hiszen végül lecsúszott az összetett 12. helyére.

Végső győztesünk, Nagy István ekkor még nem szerepelt a legjobbak között, ám huszáros hajrába kezdett – a két elődöntő és a döntő kimenetelénél is telibe találta, hogy 1–1 lesz a rendes játékidő végén az eredmény, és mindhárom meccs hosszabbításba torkollik,

az ezeken a meccseken szerzett 21 pontjának köszönhetően ugrott az élre.

Második helyezettünk, Mag Attila a harmadik helyről vágott neki az Eb utolsó szakaszának, az elődöntőkben bízott az olaszokban, hogy a rendes játékidőben nyernek a spanyolok ellen, míg az angol–dán összecsapásnál jól érezte, hogy hosszabbítás lesz, ám több gólt várt el a válogatottaktól. A finálé 90 perces eredményét telibe találta, így biztos lehetett abban, hogy másodikként zárja tippversenyünket, amikor a felek a Wembley-ben a hosszabbításra készültek.

Játékunk dobogójának legalsó fokán K. Hunor végzett, aki a végső győzteshez hasonlóan telibe találta a két elődöntőt és a döntőt is, jó hajrájának köszönhetően jött fel a harmadik helyre.

A tippversenyünk végeredménye
1. Nagy István 163 pont/10 telitalálat
2. Mag Attila 163/4
3. K. Hunor 162/8
4. Monxenyo 161/10
5. Péter Ernő 161/9
6. Zssssss 160/7
6. Mferi79 160/7
8. Vojkuj Csongor 159/7
9. Károly Jenő 157/6
10. Kovács Ferenc 156/9
11. Magor Benkő 156/6
12. Tschaba 155/7

Lessünk be a számok mögé

1602 felhasználó, 62 174 tipp, 96 csoport – számokban röviden összefoglalva az idei tippversenyünk.

A legnépesebb csoport a Sepsi OSK szurkolóit tömörítő volt, itt ötvenhárman versengtek egymással. A második legtöbb felhasználót összegyűjtő csoport a Csixereda elnevezésű volt, negyvenhárom játékos kedvű csíkszéki tippelővel. A harmadik helyre pedig cégcsoportunk házi versenye végzett, a Médiatér elnevezésű csoportban harminchárman vettünk részt a tippversenyen.

Gratulálunk a nyerteseknek! És természetesen mindenkinek, aki végig velünk volt és tippelt az Európa-bajnokság során a Székely Sporton.

És már most készülünk a világbajnokságra, rengeteg ötletünk van arra, hogy miként tegyük még vagányabbá és izgalmasabbá a tippversenyt, addig is a közeljövőben még egyszer jelentkezünk: amint átadjuk a díjakat, személyesen is bemutatjuk nyerteseinket.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.