Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Előre leírták az ellenfelet, búcsúztak a kupától

Horváth Bálint Ottó 2022. december 07., 16:46

Elveszítette a Kolozsvári CFR elleni idegenbeli mérkőzését a Marosvásárhelyi SE a női labdarúgó Román Kupa tizenhatoddöntőjében, így búcsúzott a további küzdelmektől.

Előre leírták az ellenfelet, búcsúztak a kupától
Mihály Sándor vezetőedző szerint nem vették kellően komolyan a mérkőzést. Korábbi felvétel Fotó: Rab Zoltán

Az élvonalbeli bajnokság alapszakaszát a nyolcadik helyen befejező vásárhelyiek szerdán délután a másodosztály 2-es csoportjában az ötödik pozícióban végzett kolozsváriak vendégeként léptek pályára. A mérkőzésen egyetlen találat döntött, a gól nélküli első félidőt követően a CFR tudott eredményes lenni, így meglepetésre kiejtette a marosvásárhelyi csapatot.

Mihály Sándor, a Marosvásárhelyi SE vezetőedzője elmondta, a játékosok már vakációs hangulatban érezték magukat, nem vették kellően komolyan ezt a mérkőzést.

Előre leírtuk az ellenfelet, ezért meglepetést okozott nekünk. Egyszerűen semmi nem működött a játékunkban, folyamatosan kapkodtunk, nem hoztunk jó döntéseket.

Volt néhány helyzetünk, de ezeket nem sikerült kihasználni, az ellenfél pedig a kevés lehetőségéből egyet ki tudott használni” – összegzett a szakvezető.

Többet is kihozhattak volna az őszi szezonból

Az 1. Liga alapszakaszában a Marosvásárhelyi SE tizenegy mérkőzésen mindössze tíz pontot gyűjtött (három győzelem, egy döntetlen, hét vereség), így tavasszal az alsóházban folytatja. Az őszi szezonnal kapcsolatban Mihály Sándor megjegyezte, hogy ez

eléggé vegyesre sikeredett, voltak kimagasló teljesítmények, de hullámvölgyek is, és többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Hozzátette, neki is megvan a felelőssége, nem mindig hozta meg a megfelelő döntéseket, de a játékosok is át kellene gondolják, hogy milyen hozzáállással lépnek pályára. Kiemelte, a közeljövőben azon kell dolgozzanak, hogy kiküszöböljék a hiányosságokat és kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtsanak, remélik, hogy tavasszal jobb arcukat fogják mutatni.

Női labdarúgó Román Kupa, tizenhatoddöntő:
Kolozsvári CFR–Marosvásárhelyi SE 1–0 (0–0).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.