Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Lövéte–Golimpiákosz és Szentsimon–Gyergyó kupaelődöntők lesznek Hargita megyében

Dobos László 2023. április 26., 10:59 utolsó módosítás: 2023. április 26., 11:00

Elkészítették a 2024-es labdarúgó Román Kupa Hargita megyei szakasz elődöntőjének programját. Májusban a Golimpiákosz Lövétére utazik, a Gyergyói VSK pedig Csíkszentsimonban vendégszerepel.

Lövéte–Golimpiákosz és Szentsimon–Gyergyó kupaelődöntők lesznek Hargita megyében
A mérkőzéseket május közepén rendezik Fotó: László Ildikó

A szervező Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) közleménye szerint a Lövéte és a Csíkszentsimon csapata házigazda lesz az elődöntőben, a továbbjutást pedig egyetlen mérkőzésen dől el.

A program szerint a Lövétei Egyesülés–Székelyudvarhelyi Golimpiákosz találkozót május 10-én, a Csíkszentsimoni FC–Gyergyószentmiklósi VSK összecsapást pedig május 17-én rendezik.

A megyei kupasorozatban a lövétei együttes ősszel, illetve tavasszal sorozatban négy ellenfelet ejtett ki: a Máréfalvi Medvenyelvet (4–1), a Homoródalmási Homoródot (3–1), az Agyagfalvát (1–1, büntetőkkel 3–1) és a Székelykeresztúri Egyesülést (1–0, hosszabbítás után). A Golimpiákosz három fordulón van túl: 4–3 Oklánd ellen, 6–4 Malomfalvával és 2–0 Parajddal.

A csíkszentsimoniak szintén három meccset nyertek, amíg a legjobb négy közé kerültek: 4–3 a Kászonaltízzel, 3–1 a Székelyudvarhelyi Roseal ellen és 6–3 a Gyimesbükk otthonában. A Gyergyószentmiklósi VSK csak a 3. fordulóban kapcsolódott be: 8–2-re győzött Csíkszentdomokoson és 12–0-ra a Varság ellen.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.