Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Döntőt játszik a Marosvásárhelyi SE

Horváth Bálint Ottó 2022. július 16., 12:03

Szombaton rendezik a labdarúgó Román Kupa regionális szakaszának döntőit, melyekben a Marosvásárhelyi SE is érdekelt, a Gyulafehérvári CSU-val semleges helyszínen játszik a továbbjutásért.

Döntőt játszik a Marosvásárhelyi SE
Hiányos lesz a vásárhelyiek kerete, többen hiányozni fognak a regionális kupadöntőről Fotó: Rab Zoltán

A harmadosztályú bajnokságba feljutott marosvásárhelyi együttes megnyerte az idéntől új rendszerben zajló kupasorozat Közép régiójának 1-es csoportját, miután hazai pályán 7–1-re múlta felül a Brassó megyei Feketehalmi VSK-t, idegenben pedig 6–1-re győzött a Nagyszebeni Inter Stars vendégeként.

A Marosvásárhelyi SE szombaton 17.30-kor a 2-es csoportban győztes Gyulafehérvári CSU-val találkozik a döntőben, a mérkőzést a szövetség honlapja szerint a kolozsvári Dan Anca Sportbázison rendezik.

Fehér Csaba, a Marosvásárhelyi SE koordinátor-edzője elmondta, keveset tudnak az ellenfélről, mindössze azokkal az információkkal rendelkeznek, amelyeket a sajtóból összegyűjtöttek, hogy a gyulafehérváriak is osztályozót játszottak és feljutottak a 3. Ligába.

„Attól eltekintve, hogy nagyon hiányos a keretünk, meg szeretnénk nyerni ezt a döntőt. Több játékos ugyanis a vakációját tölti ebben az időszakban, nem számítottunk ezekre a korai kupamérkőzésekre” – közölte a szakvezető.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.