Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Karrierje legnagyobb csalódásának nevezte a Kolozsvári CFR kiesését

Sebestyén Ervin 2022. július 14., 11:46

Kétszer is továbbjutásra állt a Kolozsvári CFR a Pjunyik Jereván ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján. Nem jött össze az erdélyieknek a továbbjutás, így nem csoda, hogy Dan Petrescu csalódott.

Karrierje legnagyobb csalódásának nevezte a Kolozsvári CFR kiesését
Nem érzi, hogy le kellene mondania, folytatja a munkát. Korábbi felvétel Fotó: Pinti Attila

„Számomra nagyon nehéz megérteni, hogy mi is történt a meccsen. A srácok szívvel-lélekkel küzdöttek, próbálkoztak. Szerintem jobban játszottunk, mint az örmények, több lehetőségünk is volt. Még egy kihagyott büntető is belefért nekik, hihetetlen. Feldúlt és szomorú vagyok, nagyon nehéz szavakat találni. Ez a kieséses hatalmas csalódás számomra” – kezdte az értékelést a mérkőzés után a kincses városiak edzője, Dan Petrescu.

Az 54 éves szakember úgy gondolja, hogy nem véletlenül nem nyert még egyetlen büntetőpárbajt sem.

Ezt egyszerűen nem tudom elhinni, el vagyok átkozva. A mérkőzés előtti reggel már rosszul indult, mivel két játékosunk is megsérült és emiatt nem számíthattunk rájuk. Nem gondoltam volna 2–1-nél, hogy egyenlíteni fognak, főleg a kihagyott büntető után. Az európai kupák tekintetében ez a legnagyobb kisiklás”

– folytatta.

Hozzátette, hogy nem ő kérte a játékosait, hogy védekezzenek a második félidőben, az örmény csapat nyomására kellett így tenniük. A kiábrándító eredmény és a szurkolók skandálása ellenére nem szeretne felállni a kispadról, folytatná a munkát a CFR-nél. „A lefújást követően több szurkoló is azt skandálta, hogy távozzak az együttestől. Mindenki azt csinál és mond amit szeretne. Folytatjuk az elkezdett munkát, most a bajnokság rajtjára kell koncentrálnunk” – jelentette ki Dan Petrescu.

Óriási meglepetésre kiesett a Kolozsvári CFR a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében, így a Konferencia Ligában folytatják az európai kupamenetelésüket. A bajnokság számukra szombaton kezdődik: 21 óra 30 perctől a Bukaresti Rapiddal játszanak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.