Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Cristiano Bergodi: mintha el lennénk átkozva

Székely Sport 2022. október 30., 11:34 utolsó módosítás: 2022. október 30., 11:38

Sorozatban a negyedik mérkőzését veszítette el a labdarúgó Szuperligában a Sepsi OSK, szombaton este 1–0-ra kikapott hazai pályán az Universitatea Craiovától. Cristiano Bergodi vezetőedző értetlenül áll csapata eredménytelensége előtt.

Cristiano Bergodi: mintha el lennénk átkozva
Az olasz szakvezető megjegyezte, ezúttal sem érdemeltek vereséget Fotó: Pinti Attila

A sepsiszentgyörgyiek végig fölényben játszottak az oltyánok ellen, a helyzeteiket azonban nem tudták gólra váltani, így ismét vesztesen hagyták el a pályát.

„Ez egy olyan mérkőzés volt, amelyet nem érdemeltünk meg, hogy elveszítsünk. Vătăjelu rendkívüli góljával mégis kikaptunk. Frusztráló érzés, különösen a fiúk számára.

Nagy csalódás, amikor hét tiszta gólszerzési lehetőség után elveszítesz egy meccset... Sok éve vagyok már az 1. Ligában, és már átéltem ezt korábban is. Mintha el lennénk átkozva”.

– nyilatkozta a mérkőzés után Cristiano Bergodi.

A szakvezető elárulta, hogy csütörtökön játékrendszert váltottak, egy óráig taktikai edzést tartottak, ami jól működött, hiszen sok helyzetet kialakítottak. „Nagyon jó a játékunk, de a focit gólra játsszák… Gratulálok a fiúknak, tovább kell lépnünk. Nem szabad tragédiát csinálnunk ebből” –  jegyezte meg a Sepsi OSK vezetőedzője.

A Sepsi OSK idegenben törheti meg rossz sorozatát a bajnokságban, november 5-én, szombaton 15 órától az FC Argeș vendégeként játszik.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.