Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Belföldi, de külföldi edző is lehet a befutó a Sepsi OSK-nál

Horváth Bálint Ottó 2023. május 30., 13:15

A hétvégéig kiderül, hogy ki lesz a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK új vezetőedzője. A székelyföldi labdarúgóklub sportigazgatóját, Hadnagy Attilát kérdeztük az edzőkeresésről.

Belföldi, de külföldi edző is lehet a befutó a Sepsi OSK-nál
Még nem tudni, ki készíti fel az új szezonra a friss kupagyőztes Sepsi OSK-t Fotó: Pinti Attila

Még néhány napot várni kell, hogy megtudjuk, ki lesz a sikeredző Cristiano Bergodi – aki nem kívánta meghosszabbítani a szezon végén lejárt szerződését – utódja a Sepsi OSK kispadján. Az olasz szakvezető irányításával a háromszékiek a klub történetének legjobb eredményeit érték el, a Román Kupát kétszer, a Szuperkupát egyszer hódították el.

A Székely Sport érdeklődésére Hadnagy Attila, a Sepsi OSK sportigazgatója elmondta, hogy jelenleg két-három edzővel vannak tárgyalásban, és valószínű, hogy csütörtökig, vagy péntekig eldől, ki lesz a csapat új vezetőedzője.

A klub vezetőségével még gondolkodunk, hogy kire essen a választás, mert a legjobb döntést szeretnénk meghozni”

– közölte Hadnagy Attila, aki elárulta, hogy belföldi és külföldi szakvezető is lehet a befutó, de előbbivel könnyebben, utóbbival viszont nehezebben zajlik az egyeztetés.

A háromszéki sportigazgató nem kívánta megerősíteni azokat az információkat, amelyek a fővárosi sportsajtóban megjelentek, miszerint az FC Voluntari-tól nagy valószínűséggel távozó Liviu Ciobotariuval, illetve legutóbb az Aradi UTA edzőjeként dolgozó, jelenleg csapat nélküli Bálint Lászlóval folytatnak előrehaladott tárgyalásokat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.