Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Sepsi OSK volt edzője ül le a kolozsváriak kispadjára

Sebestyén Ervin 2022. augusztus 25., 12:50

Alig egy nappal később, hogy Erik Lincar szerződését felbontották, csütörtök délelőtt be is jelentették az utódját Eugen Neagoe személyében a labdarúgó Szuperligában szereplő Kolozsvári U kispadján. A román szakember egyéves megállapodást írt alá.

A Sepsi OSK volt edzője ül le a kolozsváriak kispadjára
Másfél évet volt a Sepsi OSK edzője Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Az 55 éves vezetőedzőnek 2021 májusában volt legutóbb szerződése, akkor az FC Astra Giurgiu kispadján ült. Korábban, 2017 novembere és 2019 májusa között irányította a Sepsi OSK-t is, a háromszéki alakulat az ő edzősködése alatt 58 mérkőzésen 19 győzelmet, 16 döntetlent és 23 vereséget ért el.

Emellett az Universitatea Craiovánál, az Aris Liamassolnál, a Nea Salamisnál, a Bukaresti Dinamónál, a Hermannstadtnál és az Astránál volt tréner. Segédedzőként dolgozott a román válogatottnál, az FCSB-nél, az Universitatea Craiovánál és az Al Ittihadnál.

Új csapatánál egyéves szerződést írt alá, hosszabbítási lehetőséggel.

A Kolozsvári U az idei szezonban 6 forduló után mindössze két pontot gyűjtött össze a Szuperligában, az elmúlt négy bajnokijukat egyaránt elveszítették. legutóbb épp a Sepsi OSK ellen maradtak alul saját szurkolóik előtt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.