Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Újabb csapat maradt edző nélkül a Szuperligában

Sebestyén Ervin 2022. augusztus 24., 16:30

Az újonc Kolozsvári U eléggé rossz formában startolt a labdarúgó Szuperliga 2022–2023-as idényében, a vezetőség döntésének értelmében többé már nem Erik Lincar irányítja a kincses városiak együttesét, ugyanis felbontják a román szakember szerződését.

Újabb csapat maradt edző nélkül a Szuperligában
Szerdától nem Eric Lincar irányítja a Kolozsvári U együttesét Fotó: Facebook/Kolozsvári U

A 43 éves román vezetőedző 2021 májusában ült a csapat kispadjára, 37 tétmeccsen 20 győzelmet, 5 döntetlent és 12 vereséget ért el a Kolozsvári U-val. Az ő irányítása alatt sikerült feljutniuk az élvonalba, ahol viszont már pocsék formában kezdték a 2022–2023-as idényt. Hat forduló után mindössze két pontot szereztek, ráadásul legutóbb a Sepsi OSK elleni vereség már a negyedik volt zsinórban.

A klub közleménye alapján nem csupán Erik Lincar távozik a gárdától, hanem Viorel Domocoș (segédedző), Robert Panduru (fizikai edző) és Alexandru Chirilov (kapusedző) is. Egyelőre még nem tudni, hogy ki lehet az utódja a Kolozsvári U kispadján.

Alig hat forduló elteltével már a negyedik csapat jelentette be a vezetőedző menesztését, legutóbb, kedden a CS Mioveni számolt be róla.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.