Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Sepsi OSK szélsője kimondta, értékesebb csapatoktól szenvedtek vereséget

Horváth Bálint Ottó 2023. október 01., 11:13 utolsó módosítás: 2023. október 01., 11:14

Egymás után a harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A címvédő elleni mérkőzés után Marius Ștefănescu úgy nyilatkozott, értékesebb csapatoktól kaptak ki.

A Sepsi OSK szélsője kimondta, értékesebb csapatoktól szenvedtek vereséget
Marius Ștefănescu: „kezdtük a szezont, de most hiányzik a folytonosság a játékunkból” Fotó: Pinti Attila

Előbb az Universitatea Craiova, aztán az FCSB, ezúttal pedig a Konstancai Farul is legyőzte a székelyföldi gárdát a Szuperligában, amely nem találja a szezon eleji kiváló formáját. Mindhárom meccsen nagyon korán hátrányba került a Sepsi OSK, és bár szombaton este a Farul ellen egyenlíteni tudott Ștefănescu látványos góljával, a második játékrész elején kapott találatra már nem volt válasz a részéről.

„Túl gyorsan kapunk gólokat, 0–1-gyel kezdünk, és utána nehéz visszajönni a meccsbe. A félidő előtt még egyenlítettünk, de utána próbálkoztunk, és ennyit tudtunk nyújtani” – mutatott rá a Sepsi OSK szélsője a találkozó utáni nyilatkozatában.

Ștefănescu megjegyezte, minőségi csapatokkal találkoztak az utóbbi fordulókban, amelyek valószínűleg értékesebbek náluk, ha mind kikaptak tőlük.

Hozzátette, jól kezdték a szezont, de most hiányzik a folytonosság a játékukból, és több játékost is nélkülözniük kell. „Nem vagyunk jó időszakban, és remélhetőleg a következő meccstől talpra állunk” – közölte.

Ion Gheorghe meglátása szerint a koncentrációval van gond. „Jobbak voltak nálunk. Nem bírtunk velük... Ez egy nehéz időszak, reméljük, hogy kilábalunk belőle. Sok sérültünk volt, ők felépültek, de nem ez a nagy probléma. Szerintem a koncentrációval van gond. Még mindig nem tudjuk megmagyarázni, hogy mi történt. Úgy gondolom, hogy egy jó sorozat után jön egy gyengébb időszak.

Remélem, hogy fel tudunk állni, és ismét az a csapat leszünk, amely a bajnokság elején voltunk. Mi hoztuk magunkat ebbe a helyzetbe, nekünk kell kijönnünk belőle. Együtt sikerülni fog”

– fogalmazott a középpályás.

Liviu Ciobotariu vezetőedző kifejtette, lefelé vezető úton vannak, egyáltalán nem játszottak jól a Farul ellen. „Rendeznünk kell a sorokat, és nem szabad így kinéznünk, mert így nem lehet meccset nyerni. Valahol hibázunk, mind egyénileg, mind csapatként. Egy hónappal ezelőtt nekünk volt a legjobb védelmünk, és 13 meccsen nem kaptunk ki.

Most pedig egy olyan csapat vagyunk, amely nem talál magára. Valahol probléma van, és nekem meg kell találnom, különben a dolgok tovább bonyolódnak”

– hívta fel a figyelmet a szakvezető.

A következő mérkőzésén a Sepsi OSK újabb élcsapattal találkozik, csütörtökön 18 órától a Kolozsvári CFR vendégeként játszik, ezzel bepótolják a bajnokság 5. fordulójából az európai kupaszereplés miatt elhalasztott összecsapást.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.