Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A francia élvonalba kerülhet Aissa Laidouni, a Ferencváros sztárja

Sebestyén Ervin 2022. november 25., 12:44 utolsó módosítás: 2022. november 25., 12:45

Szenzációs teljesítményt nyújtott Aissa Laidouni a labdarúgó-világbajnokságon rendezett Dánia–Tunézia összecsapáson, amelyet követően a meccs legjobbjának is megválasztották a Ferencváros védőjét. A hírek szerint 10 millió eurót fizetne érte egy Ligue 1-ben szereplő klub.

A francia élvonalba kerülhet Aissa Laidouni, a Ferencváros sztárja
Aissa Laidouni több nagy klub érdeklődését is felkeltette Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A 25 éves tunéziai játékos korábban a román bajnokságban szereplő FC Voluntari kötelékébe is tartozott, onnan igazolt a Ferencvárosba. A szerződésében viszont szerepel egy kikötés, miszerint ha eligazol a zöld-fehérektől, akkor az összeg 15 százalékát megkapja a román gárda. Természetesen a dánok elleni remek teljesítménye után több nagy európai klub figyelmét is felkeltette Aissa Laidouni. A hírek szerint a legkomolyabban egy francia élvonalbeli gárda érdeklődik iránta, 10 millió eurót is kifizetnének érte, az FC Voluntari így 1,5 milliót kapna ebből.

Tunézia eddig ötször jutott ki világbajnokságra, azonban egyszer sem sikerült továbbmenniük a csoportból. Legközelebb november 26-án játszanak Ausztrália ellen, amely az első játéknapon 4–1-es vereséget szenvedett el a franciáktól.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.