Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A csapat ellen fordulhatott nagyon sok Sepsi OSK-szurkoló

Sebestyén Ervin 2024. április 24., 19:06

Különös probléma merült fel a szerda esti Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–FCSB labdarúgó Szuperliga mérkőzés előtt, ugyanis könnyen lehet, hogy a háromszéki drukkerek közül többen eladták a szurkolói kártyájukat a bukarestieknek.

A csapat ellen fordulhatott nagyon sok Sepsi OSK-szurkoló
Kérdéses, hogy milyen arányban oszlanak majd el a nézőtéren a két csapat szimpatizánsai Fotó: Pinti Attila

Erre a jelenségre elsősorban a Sepsi OSK tulajdonosa, Diószegi László hívta fel a figyelmet. A közösségi médiában tett közzé egy bejegyzést, amiben azt állítja, hogy a szerda esti megmérettetésre nagyon sokan eladták a szurkolói kártyájukat, sőt, volt aki a bérletét is továbbadta egy-egy FCSB drukkernek.

„Pont azért hoztuk létre a szurkolói kártyát, hogy ne kerülhessen sor rendbontásra és az idegen csapat szurkolói külön helyen szurkoljanak és így elkerüljük az esetleges konfliktusokat! Még talán bérletet is adtak át erre a meccsre, így lehetséges, hogy a stadion bármelyik oldalán lehetnek a mai ellenfelünk szurkolói! ” – hívja fel a figyelmet Diószegi.

Diószegi arra figyelmeztet mindenkit, hogy

emiatt a stadion bármely részében lehetnek szerdán este vendég mezben emberek, vagy FCSB-szimpatizánsok, viszont arra kéri a kilátogatókat, hogy ne engedjenek a provokációnak és mindenki csak az OSK-t buzdítsa és ne keressék a konfliktust.

A klubtulajdonos hangsúlyozta, hogy amennyiben sikerül azonosítani a kártyákat, „azonnal megszüntetjük, és érvényét fogják veszíteni! Nekünk mindig a ti biztonságotok az első! Soha nem gondoltam, hogy vannak ilyen személyek, akik ilyesmire vetemednek! Tényleg nincs szükségünk olyan szurkolókra, akik 10 lejért eladják magukat!” – írta a közösségi oldalon megjelent posztban.

A két fél mérkőzését 21.45-től rendezik a Sepsi Arénában, élőben közvetítik a Digi Sport 1, Prima Sport 1 és Orange Sport 1 televíziós csatornák.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.