Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Bravúros győzelem után három Sepsi OSK-játékos a forduló csapatában

Sebestyén Ervin 2022. július 26., 12:05 utolsó módosítás: 2022. július 26., 12:14

A labdarúgó Szuperliga második fordulójában a Sepsi OSK hazai pályán fogadta a FC Argeș Pitești-et, amelyet a nagy hőség ellenére rendkívül magabiztosan ütött ki 4–0-ra. Ennek köszönhetően a háromszékiektől hárman is bekerültek a forduló álomcsapatába.

Bravúros győzelem után három Sepsi OSK-játékos a forduló csapatában
Pár nap leforgása alatt két szenzációs győzelmet aratott a Sepsi OSK Fotó: Pinti Attila

A Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) nyilvánosságra hozta a második forduló ideális csapatát, amelyben hárman is helyet kaptak az FC Argeș Pitești elleni kiütéses győzelem után. Az első játéknapot követően ketten szerepeltek az álomcsapatban.

A legjobbak között szerepel a szentgyörgyiek csapatkapitánya, Bogdan Mitrea, aki remekül irányította a piros-fehérek védelmét a hétvégi összecsapáson, illetve ő szerezte csapata második találatát.

Szintén a védelembe válogatták be Andres Dumitrescu-t, aki Cristiano Bergodi irányítása alatt kulcsfontosságú játékosa lett a Sepsi OSK-nak, illetve az FC Argeș Pitești elleni összecsapás során is remekül teljesített a kilencven perc leforgása alatt.

Nem maradhatott ki az álomcsapatból Cosmin Matei sem, aki a második játékrész elején büntetőből szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, majd negyedórával később kiosztott egy gólpasszt, ezzel oroszlánrészt vállalva a 4–0-s győzelemből. Az összecsapás legjobbjának szintén a 30 éves román labdarúgót választották, aki hetven percet kapott Cristiano Bergodi edzőtől.

A Szuperliga második fordulójának álomcsapata: Horațiu Moldovan (Rapid) – Júnior Morais (Rapid), Victor Dican (FC Botoşani), Bogdan Mitrea (Sepsi OSK), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK) – David Miculescu (UTA), Cosmin Matei (Sepsi OSK), Ioan Filip (Kolozsvári U), Benjamin Van Durmen (FC U 1948) – Marko Dugandžić (Rapid), Adrian Petre (Konstancai Farul). Vezetőedző: Mihai Teja (FC Botoşani).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.