Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A BL-nyolcaddöntők egyik legrangosabb párharcán fújja a sípot Kovács István

Sebestyén Ervin 2024. február 19., 15:39

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi Inter Milan–Atletico Madrid rangadóján Kovács István dirigál majd. Ez lesz a nyolcaddöntő első felvonása.

A BL-nyolcaddöntők egyik legrangosabb párharcán fújja a sípot Kovács István
Kovács István fontos meccsen kap lehetőséget a Bajnokok Ligájában Fotó: Pinti Attila

A nagykárolyi játékvezető az ötödik mérkőzésére készül a Bajnokok Ligája idei kiírásában, először a Newcastle–PSG (4–1) összecsapáson kapott lehetőséget, majd következett az Arsenal–Sevilla (2–0) találkozó, azt követte az AC Milan–Borussia Dortmund (1–3) rangadó, végül a Porto–Sahtar Donyeck (5–3) meccsel zárult a sor.

Az egyenes kieséses szakaszban ez lesz az első megmérettetés, amelyen bizonyíthat. Kovács korábban egyszer fújt az Inter Milannak, 2021-ben egy gól nélküli döntetlen során a Sahtar Donyeck ellen. Rossz ómen lehet az Atletico Madrid számára a nagykárolyi játékvezető bíráskodása, ugyanis a „matracosoknak” eddig kétszer dirigált, mindkétszer vereséget szenvedtek a legrangosabb európai kupasorozatban: előbb a Manchester City ellen (1–0), majd a következő idényben a Club Brugge ellen (2–0).

Fotó: Pinti Attila

Kovács István munkáját Vasile Florin Marinescu és Ovidiu Artene segíti majd a partvonalról, míg a negyedik játékvezető Horaţiu Feşnic lesz. A VAR-szobában a német Marco Fritz foglal majd helyet, az ő asszisztense Cătălin Popa lesz.

A rangadót 22 órától rendezik a San Siro arénában, ez lesz a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első felvonása.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.