Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Rangadót nyert a Baróti VSC, leszakította a Bardoci Prímát

Sebestyén Ervin 2022. május 31., 13:44 utolsó módosítás: 2022. május 31., 14:03

Hétvégén három mérkőzést lejátszottak a Kovászna megyei labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójából, a Baróti VSC–Bardoci Príma párharcon igazi parázs hangulat uralkodott. Villantak a sárga és piros lapok, esett két gól is, a végén pedig a BVSC örülhetett.

Rangadót nyert a Baróti VSC, leszakította a Bardoci Prímát
Galérianézet
A BVSC–Bardoci Príma párharc egyik hőse Szabó Zsolt volt, aki hatalmas szabadrúgás gólt lőtt Fotó: Tókos Csaba

Vasárnap délután csapott össze Baróton a házigazda VSC és a Bardoci Príma, a megmérettetés előtt mindössze egy pont választotta el őket a tabellán, ahol az első és második helyet foglalták el. A mintegy 500 néző előtt zajló találkozón már az első pillanattól kezdve tapintani lehetett a feszültséget, de mindkét csapat nagy kedvvel játszott.

Az első félidőben több lehetőséget kidolgoztak a felek, azonban a barótiak jártak a legközelebb a gólhoz, amikor egymás után kétszer is a keresztlécet találták el. A fordulást követően veszélyeztettek a bardociak is, egy távoli lövéssel tették próbára az ellenlábas kapusát. Az 50. percben megtört a jég, Lázár Attila találatával a hazaiak megszerezték a vezetést.

Szinte azonnal jöhetett volna az egyenlítés a vendégek részéről, ehelyett Szabó Zsolt egy óriási szabadrúgás góllal duplázta meg a BVSC előnyét.

Még ekkor sem adták fel a bardociak, becsülettel küzdöttek, de a kapu előtt nem tudtak kellően pontosak lenni. A hajrában a játékvezető Dobai Henriket és Lázár Jánost is kiállította a vendégek csapatából, így még nehezebb helyzetbe kerültek, végül az eredmény nem változott.

Fotó: Tókos Csaba

Az erdővidéki rangadót 2–0-ra nyerte a BVSC, amely így már 4 ponttal vezet a Bardoci Príma előtt, amely eggyel kevesebb meccset játszott.

A következő fordulóban a barótiak pihennek, az utolsó játéknapon a Gelencei SE otthonában lépnek pályára, ahol győzelem esetén bajnokok lesznek.

Labdarúgás, 4. Liga, Kovászna megye, 7. forduló:

BVSC–Bardoci Príma 2–0,
Perkői SE–Kovásznai SE 3–2,
Uzon–Csernáton 1–5,
Gelencei SE–Szitabodza június 1-jén kerül megrendezésre, 18 órától.

Fotó: Tókos Csaba

A bajnokság állása:
1. BVSC 19 pont,
2. Bardoci Príma 15,
3. Perkői SE 12,
4. Szitabodza 9,
5. Csernáton 8,
6. Rétyi ISKE 6,
7. Kovásznai SE 6,
8. Gelencei SE 4,
9. Uzon 0.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.