Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Dican Ferenc büszke a Steaua-verő tanítványaira

Székely Sport 2022. augusztus 23., 22:42 utolsó módosítás: 2022. augusztus 23., 22:43

Az FK Csíkszereda vezetőedzője, Dican Ferenc elégedetten nyilatkozott a Steaua otthonában 4–0-ra megnyert mérkőzést követően.

Dican Ferenc büszke a Steaua-verő tanítványaira
Dican Ferenc vezetőedző és Bajkó Barna másodedző Fotó: Pinti Attila

Összegzőjében kiemelte, büszke tanítványaira a Steaua ellen nyújtott teljesítményük miatt, különösen azért, mert senki sem számított ilyen kiütéses eredményre.

„Szeretnék gratulálni a labdarúgóimnak a pályán nyújtott játékhoz, a hozzáálláshoz és az elért eredményhez. Előre nehéz lett volna megjósolni, hogy 4–0-ra nyerünk. De ezért változtattam a csapat szerkezetén, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk. Nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy megnyert mérkőzés.

Átléptünk egy pszichológiai küszöböt, remélhetőleg ezzel a három ponttal előre tudunk lépni. Három kapufájuk is volt, gólt lőhettek volna, de néha ez van, hogy nem megy be a labda a kapuba.

Sikerült korán gólt szereznünk, a második találat pedig ólmot öntött a lábukba. Amikor a szurkolóid előtt játszol, mindig nyomás van rajtad.

A 2. Ligában kiegyenlített a mezőny, egyik csapat sem emelkedik a másik fölé. Az első hat helyért 8–10 csapat küzd majd. Előny, hogy a Steauának nincs feljutási joga, ha bejutunk a rájátszásba” – mondta Dican a mérkőzés végén.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.